Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivu Tomu Adkinsovi je svěřen případ hrůzného nálezu v podobě kostry malého chlapce ve velké truhle. Tento případ v Tomovi a jeho manželce probudí starou ránu, neboť jejich vlastní syn byl před osmi lety unesen a jemu se nikdy nepodařilo usvědčit hlavního podezřelého. Tom se pouští do pátrání zločinu, jenž sahá daleko do minulosti a odkrývá se mu tak tragický příběh Matthew Wakefielda, otce tří synů, o jednoho z nichž přišel za podobných okolností jako Tom. (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Film, který nenudí, nadchne a dá vám do života zase otázku navíc. Skvěle zahrané komorní drama, která nám předhazuje dosti vypilované postavy, převraty v ději, a i na svoji jednoduchost zdařilou výpravu. Anderson dokazuje, že i bez tisíců vystřílených nábojů jde udělat akci bez akce, tudíž něco jako Ramba bez Stallona...Pro mě poměrně silný zážitek.... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že tenhle film může obstát jako detektivka. Nekoná se žádné překvapení ani zvrat. O to zajímavější je to jako drama o ztrátě dítěte, se kterou se dva otcové a jedna matka nemohou po dlouhé roky vyrovnat. Mile mě překvapila Rhona Mitra, která mi tu byla nebývale sympatická (nepatří k mým oblíbencům) a její manžel Jon Hamm hrál rovněž dobře, obzvlášť se mi líbil krutými okolnostmi zmítaný Josh Lucas, s tím prostě nejde nesoucítit. Hodně smutný film. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Normální kriminálka natočená asi tak, jako když si pustíte Sběratelé kostí nebo jakoukoliv CSI kriminálku. O to horší, že ve filmu chybí nějaká pěkná baba, která by v tomto případě samotný příběh trošku postrčila. Teď to vypadá blbě, že film je vlastně hrozně smutná událost a já bych v něm radši viděl babu. Ale tak na co pak má člověk koukat... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Dlouhá léta jsem snil o chvíli, kdy konečně najdu svého syna. A až se tak stane…..sám nevím co bude potom..... Dva příběhy, střídající současnost a minulost, dva muži a dva ztracení chlapci. Smutné, ale filmařsky velice citlivě zvládnuté téma o ztrátě, která je navždy poznamenala, přesto, že jim v životě zůstalo ještě mnoho dobrého. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět hezky natočený smutný film. 2.) Přesvědčím se, že nevázaný sex je nebezpečný. 3.) Nejsem si jistý, jestli je lepší pohled na trápící se muže, nebo na Rozzlobený muže.com . PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ *** ()

Erinye 

všechny recenze uživatele

Tolik bolesti a beznaděje v jednom filmu, to je na jednoho diváka trochu moc. Tvůrcům se dokonale podařilo zpracovat prolínání obou časových rovin, působilo to nenásilně, a přirozeně. Je hrozné přijít o dítě, a oba hlavní představitelé, svou roli zahráli bravurně. Málokdy u filmů brečím, ale tady jsem měla párkrát na krajíčku. Nedokážu pochopit, jak si někdo vlastní zločin dokáže zdůvodnit tak, že vlastně pomáhá, že činí dobro. Tohle byl jeden z mála filmů, který ve mně něco zanechal. Ještě něco málo k obrazové stránce - práce s kamerou, hudba, všechno bylo v dokonalém souladu. Jediné, co mi přišlo nepřirozené, že zápornou postavu, která se objevila po x letech, hrál původní herec, kterého namaskovali tak, že to působilo až groteskně, určitě by bylo vhodnější obsadit věkově odpovídajícího herce, který by byl původnímu alespoň trochu podobný. Ale rozhodně mi to celkový dojem z filmu nepokazilo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Meno hlavnej postavy, Tom Adkins (Jon Hamm), malo pôvodne znieť Jack McCadden. (MikaelSVK)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama