foto

Peter Carlberg

  • nar. 8.12.1950 (70 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aniara
2016 Maria Wern - Dit ingen når
Útěk do budoucnosti
2015 Kruh
2014 Gentlemen
Zkažená holka
2013 Mig äger ingen
Povídky ze Stockholmu
Zločiny z vášně: Nebezpečné sny (TV film)
2012 Arne Dahl: Velké vody (TV film)
Avalon
Call Girl
Snadný prachy II
Výpadky proudu
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2010 Cornelis
Spolehni se
2008 Ať vejde ten pravý
2004 Bombaj volá

TV seriály

2021 Snöänglar (TV seriál)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Greyzone (TV seriál)
Hjemkomst (E03)
Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 7 (S02E07)
Ansvar (S02E03)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve špatné společnosti (S06E03)
2017 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (4)
Småstaden (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Gentlemen & Gangsters (TV seriál)
Vražedná konstelace (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (7)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Smrt v ohni (S05E06)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Skuteční lidé (TV seriál)
Domen (S02E10)
2013 Molanders (TV seriál)
Operastjärnan (E02)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Lifetime (E05)
Skuteční lidé (TV seriál)
The Code (S01E10)
Heritage (S01E09)
Make Haste (S01E08)
další epizody (6)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Stockholm - Båstad (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
2005 God morgon alla barn (TV seriál)

Dokumentární

2017 Stig Wennerström - Spion i kallt krig (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky