foto

Manuel de Blas

  • nar. 12.4.1941 (76 let)
    Badajoz, Extremadura, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cinzento e Negro
Thalion Ltd.
2014 La sangre de Wendy
2013 Nornas, Las
Slavnost květin
2011 Budapešťský anděl (TV film)
Cônsul de Bordéus, O
2009 Ajuste de cuentas, Un
2008 Konspirace v El Escorialu
2006 Goyovy přízraky
2005 Rey en La Habana, Un
2003 Pasión singular, Una
2002 Kameny
Lado oscuro, El
Nesmrtelná Callasová
Zero/infinito
2001 Off Key
Sagitario
Voz de su amo, La
2000 Cigán
1999 Goya en Burdeos
1997 Chevrolet
1996 Esperanza & sardinas
Útěk za oceán (TV film)
1992 Kryštof Kolumbus
1991 Capitán Escalaborns
Don Juan en los infiernos
Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
Les apariències enganyen
Viuda del capitán Estrada, La
1990 Barcelona Lamento
Fraile, El
Huellas del lince, Las
1989 Temná noc
1988 Brumal
Malaventura
Nejzábavnější hra
Slimáci
Túnel, El
1987 Lute: camina o revienta, El
Redondela
Terroristas
1986 Dragón Rapide
1985 Marbella, un golpe de cinco estrellas
1984 Fuego eterno
1983 Juana la loca... de vez en cuando
1982 Adolescencia
1981 Demasiado para Gálvez
1979 Cinco tenedores
Pes
1978 Pepito piscina
1977 ¡Susana quiere perder... eso!
1976 Druhá moc
Espuela, La
Nosotros que fuimos tan felices
Whisky a duchové
1975 Protegidas, Las
Vicio y la virtud, El
1974 El buque maldito
Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Muertos, la carne y el diablo, Los
Odio a mi cuerpo
Ruce vzhůru!
Talón de Aquiles, El
1973 Hombre llamado Noon, Un
La chica del Molino Rojo
La orgía nocturna de los vampiros
Noc hrůzných mrtvol
Ragazza di Via Condotti , La
1972 Experiencia prematrimonial
Timanfaya
1971 Black story (La historia negra de Peter P. Peter)
Francisco Goya - Kronika lásky a osamění
Chica casi decente, Una
Rumový bulvár
1970 Belles au bois dormantes, Les
Dinero tiene miedo, El
El coleccionista de cadáveres
Hembra
Hrůzné zrůdy
Mejor del mundo, El
Nešikovné ruce
1969 Abuelo Made in Spain
A 45 revoluciones por minuto
Las trompetas del apocalipsis
Nenas del mini-mini, Las
¿Por qué te engaña tu marido?
Verano 70
1968 Cover Girl
Secretarias, Las
Sharon vestida de rojo
Un día después de agosto
1967 Los amores difíciles
V zajetí melódie
1965 Los oficios de Cándido
1964 La función
1962 Trotín Troteras
1961 Cuartelazo
Rosa de Lima

TV seriály

2013 Mario Conde, los días de gloria (TV seriál)
2011 Ángel o demonio (TV seriál)
Grand Hotel (TV seriál)
2010 Duquesa, La (TV seriál)
2009 Doctor Mateo (TV seriál)
2008 Martes de carnaval (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
Internát (TV seriál)
Quart (TV seriál)
2006 Divinos (TV seriál)
Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
Una nueva vida (TV seriál)
2002 Padre coraje (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
Colegio mayor (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
Truhanes (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
Jinetes del alba, Los (TV seriál)
S klauny přišly slzy (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Delirios de amor (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1988 Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1977 Zum kleinen Fisch (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Aragón rodado

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace