foto

Magdalena Lamparska

  • nar. 1988
    Slupsk, Pomořské, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Porady na zdrady
Úkryt v zoo
2016 Kochaj
2015 Noc plná zázraků 2
Wkreceni 2
2014 Bohové
2012 Big Love
2009 Nula
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)

TV seriály

2017 Niania w wielkim miescie (TV seriál)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace