foto

Magdalena Lamparska

  • nar. 1988
    Słupsk, Województwo pomorskie, Polsko

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2020 365 dní
Banksterzy
2019 1800 gramów
2017 Porady na zdrady
Úkryt v zoo
2016 Kochaj
No Panic, With a Hint of Hysteria
2015 Noc plná zázraků 2
Wkręceni 2
2014 Bohové
2012 Big Love
2009 Nula
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Co z oczu, to z serca (S06E10)
Portret podwójny (S06E08)
Szach i mat (S06E06)
další epizody (5)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Chwila nieuwagi (S21E07)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przed ślubem (S13E02)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (12)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
další epizody (26)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (24)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jacek (S06E07)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
2009 39 i pół (TV seriál)
Rozwiązanie (S03E13)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
Pogrzeb (S03E10)
další epizody (24)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Katastrofa (S01E12)
Korzenie (S01E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky