foto

Sarah-Laure Estragnat

  • nar. 9.6.1979 (40 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Afrika Corse
2014 La malédiction de Julia (TV film)
Tu es si jolie ce soir
2012 Les Pieds dans le plat (TV film)
2010 Le Baltringue
2008 Chamsa
La Journée de la jupe
Paní z Monsoreau (TV film)
2007 Strach(y) ze tmy
2005 Peklo
2003 Hommes et la rivière, Les
2002 Zone Reptile (TV film)
1995 Une femme dans mon coeur (TV film)
1994 Rage au coeur, La (TV film)

TV seriály

2014 Příliš brzy (TV seriál)
Rendez-moi ma fille (S04E04)
2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
2011 Platane (TV seriál)
2010 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (5)
Paradise kemp (TV seriál)
Doc Love au camping (S02E03)
2009 La vie est à nous (TV seriál)
Ligne de feu (TV seriál)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
Duval a Moretti (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Laverie de famille (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
1998 Žena zákona (TV seriál)
Mémoire perdue (S03E01)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1996 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Le Choix d'une vie (S02E02)

Režijní filmografie

Filmy

2013 The bague

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 The bague

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky