foto

Russell Ferrier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Rallye smrti
Scourge
2007 A Valentine Carol (TV film)
2002 Sasquatch
2001 Dark Water
Kamufláž
2000 Srub u jezera (TV film)
VIP: Velmi inteligentní primát
1996 The Angel of Pennsylvania Avenue
1995 Dangerous Intentions
Freeman - plačící drak
1994 Dvojitý cíl
1993 For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story (TV film)
1990 Tanec řetězů
1985 Ladybear (TV film)
Shock Chamber (TV film)
The Hijacking of Studio 4 (TV film)

TV seriály

2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Phoenix (S02E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochův večer v Kanadě (S05E12)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zemětřesení (S01E10)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Inkognito (S03E09)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zázračné dítě (S04E19)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Pod povrchem (S04E10)
První hostitelé (S04E08)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Lov (S04E02)
1997 Policejní akademie (TV seriál)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Slyším váš hovor (S02E04)
Akta X (TV seriál)
Piper Maru (S03E15)
1990 MacGyver (TV seriál)
Srdce z oceli (S05E19)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace