foto

Ueli Christen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Lindenberg! Mach dein Ding!
2019 Eine ganz heiße Nummer 2.0
2018 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema
2016 Mechanik zabiják: Vzkříšení
2015 Mein vergessenes Leben (TV film)
Šermíř
2014 Schoßgebete
2013 Da geht noch was!
Na svahu
2012 Omamamia
Vatertage - Opa über Nacht
2011 Krokodýlové z předměstí 3
Viking Vicky a poklad bohů 3D
2010 In aller Stille (TV film)
Krokodýlové z předměstí 2
Pastýřova panenka
Wie ein Licht in der Nacht (TV film)
Wir sind die Nacht
2009 Krokodýlové z předměstí
2008 Náš vůdce
2007 Armádní akademie
2006 Auf ewig und einen Tag (TV film)
Leo (TV film)
Vier Töchter
2005 Moje sestra a já (TV film)
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
Germanikus
2003 Bernský zázrak
2002 Kluci to taky chtěj... a pořád!
Und die Braut wusste von nichts (TV film)
2001 Ausflug
Boran
2000 Anatomie
Kalt ist der Abendhauch
1999 Dlouhé vítání, krátké sbohem
1998 Der Campus
Meschugge
1997 Die Apothekerin
Harald
1996 Das Superweib
1994 4% muž v akci
Schamlosen, Die (TV film)
Vesmírní křižáci
1993 Neues Deutschland (TV film)
1992 Kleine Haie
1989 Kuss Isabelle (studentský film)
Salz für das Leben
1988 Schwerelos (studentský film)
1987 Nachts

TV seriály

2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Ponorka (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
Rot ist die Liebe (E03)
Der Führer liebt Süßes (E02)
Vom Tango zum Trecker (E01)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Deutschland. Dein Selbstporträt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky