Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (290)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ne, já už ničemu nerozumím. Jason Statham, možná poslední akční hrdina, kterému stále můžeme věřit role 40níků v top formě udělá poměrně slušnou, čistou žánrovku a stejně se najdou v komunitě akčních fans, někteří, co se budou tlouct do prsou jak je to hrozný. Ono kdo chce remcat, tak prostě remcat bude. Jasně příběh je trošku naivní,předvídatelný a samoúčelný. Jessica je jen nastrčená kost a další, další chyby... Jenže Jason je v super formě, jak kulky, tak rány rozdává s grácií a noblesou. A já měl pocit, že to zase dělá pro mě, pro nás a pro všechny, kdo tenhle žánr ještě vyhlíží a milují. 80 procent. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pojďme si místo dumání, jestli tomu dát pět nebo čtyři hvězdy, v rychlosti pročíst, o co ve filmu vlastně šlo. Dovolím si očíslovat, aby to bylo přehledné i pro matematiky. 1. Hrdina se představí v celkem slušné bitce s dobrovolníky a kuchařskými učni. 2. Jakmile zjistí, že nemá na lanovku, zkouší se dostat do centra půjčeným rogalem. Pozor, zapomněl jsem připsat, že se jedná o jeden velký SPOILER. 3. Po nezdaru v Riu nachází útočiště na pobřeží Thajska, kde pro něj čínská herečka schovává notebook s GOM Playerem a pár granátů. 4. Ještě týž den se zamiluje do blonďaté afroameričanky z Kambodže. 5. Patrně dojde večer na sex. 6. Hrdina se tím pádem zamiluje, ale zjišťuje, že jeho novou femfatál nastrčil jeho odvěký nepřítel. 7. Femfatál tento nepřítel zajme a tím hrdinu donutí k poslušnosti. 8. Zadá mu tři zdánlivě nesplnitelné úkoly jako vystřižené z Řeckých pověstí. 9. Hrdina splní první úkol. 10. Hrdina splní druhý úkol. 11. Hrdina projevuje svou netrpělivost a přichází na loď, kde je vězněna jeho femfatál. 12. Bitka na lodi se statisty. 13. Po nezdaru se musí vydat splnit třetí úkol. 14. Hrdina splní třetí úkol. 15. Opět bitva se statisty na lodi nepřítele. 16. Statisté po té, co hromadně naběhli na svištící kulky, jsou definitivně mrtví. 17. Femfatál se vrací šťastně do Kambodže, kde se později setkává s hrdinou. 18. Patrně dojde večer na sex. Divák se spokojí jen s titulky, odchází rozpačitě z kina a říká si, jestli si náhodou z něj nedělá někdo prdel. Tenhle kurýr nevyšel. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Prospělo by tomu, kdyby to mělo delší stopáž. Tři zabití, každé na 10 minut? Málo, divák si to nedokáže užít. Když si vzpomenu, že Michael Scofield se z vězení dostával celou první řadu seriálu, tak tohle bylo zbytečně moc osekané. Ale co je vlastně největším kamenem úrazu a pohřbívá tak celkem vyvedené akční scény a herecké kvality všech zúčastněných, že je to zase o tom stejném brdu - zachránit ženskou, do které se zabouchl - nuda! ... GA Cinema ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No já zírám můj první Statham v kině, no úplně první solovka na které sem byl v kině, už možná byl v kině, ale nikdy né sám, takže tohle je historický zlom. A je to dobrý, fakt dobrý, hned úvodní bitka mně zarazila do sedačky a já se těšil na další dobrodružství pilného zabijáka. A ty jeho mordy "ať to vypadá jako vražda" se povedli, dalo by se říct, že sou o level výše. To ve vězení je na prvním místě, ale i zbytek filmu je výborný. Akci nelze nic vytknout, bitky sou drsný, přestřelky, rychlý, je teda fakt že hlavní záporák se zmůže jenom na píchání Stathama do prdele klackem a pravá ruka záporáka, zase na zbabělé utíkání a dobře mu tak, ale ten zbytek je naprosto skvělý. A přitom sem hlavnímu záporákovi žral to že je to ukrutně zlý hajzl, co vraždí koťátka, štěňátka a želvičky, takže to co nepředvedl mně mrzí. Moje jediná obava, už od začátku filmu směřovala k ženě pro kterou všichni chlapi zabijou, bál sem se že Jessica tady bude hrát takovou tu husičku, co se nechá unést a bude brečet, řvát a mně to bude srát . A jenom dobře že takovou roli tady nemá, dalo by se říct že je to holka od rány. No a k Tommymu, tady má asi nejlepší výkon, zatímco u Bourna syndromu byl na umření, v Criminalu podal velice dobrý výkon, tak tady je prostě vtipný a zajímavý. Jinak maximální spokojenost......tedy je tady ještě něco, Statham v jedné scéně vystrčí hlavu z poklopu a jeho výraz ve tváři, je doslova komický. Škoda ze začátku to mohla být koule, takhle to bude čtverec, ale furt dobrý, v budoucnu určitě pustím. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

No úplně zbytečné pokračování a výplach. Tupější to opravdu být nemohlo po všech stránkách, zvlášť demence u všech záporných postav je iritující. Děj je jednoduchý jako leporelo v mateřské školce a o proti předchozím dílům se nedočkáme žádných náznaků zvratů. Jason Statham dělá nepřetržitě fašírku z nepřátel a je to nejpozitivnější na celém filmu. Akce dobře utíká, jen v některých momentech je to opravdu moc a vyloženě Mcgyverovy pokusy jsou k smíchu. Krom lehce nadprůměrné akce nemá film co nabídnout......4/10 ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)
  • Kredit režisér druhého natáčecího štábu sdílí Vic Armstrong a Allan Poppleton, který na filmu ještě pracoval jako koordinátor kaskadérů a soubojů. (Rominator)

Reklama

Reklama