foto

Will Hare

  • nar. 30.3.1916
    Elkins, West Virginia, USA
  • zem. 31.8.1997 (81 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Mob Queen
1993 Veronika a já
1990 Grim Prairie Tales: Hit the Trail... to Terror
1986 Child's Cry (TV film)
Vendetta
1985 Návrat do budoucnosti
Pilotův návrat
1983 Chladné oči v plamenech
1981 Fire on the Mountain (TV film)
Ninja přichází
Pennies from Heaven
1979 Elektrický jezdec
Růže
1978 Critical List, The (TV film)
Nebe může počkat
1977 Black Oak Conspiracy
1974 Autobiography of Miss Jane Pittman, The (TV film)
1972 Vliv gama paprsků na měsíček zahradní
1962 Without Each Other
1953 Trip to Bountiful, The (TV film)

TV seriály

1986 Dream West (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Greatest American Hero, The (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1954 Greatest Gift, The (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace