foto

Larry Lamb

  • nar. 10.10.1947 (71 let)
    Edmonton, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Loupež v Hatton Garden
Rise of the Footsoldier 3
2015 Meet Pursuit Delange: The Movie
2011 This Is Not a Suit
2009 Krev: Poslední upír
2004 Deadlines
Padělatelé
2000 Essex Boys
One of the Hollywood Ten
1999 Blonde Bombshell, The (TV film)
Taggart: Děsivý záblesk (TV film)
1998 Place Vendôme - Svět diamantů
1997 Missing Postman, The (TV film)
1994 Kdo nehraje, nevyhraje (TV film)
1992 TV Hell (TV film)
1990 A Little Piece of Sunshine (TV film)
1989 Pursuit (TV film)
1988 Buster
1987 Harry's Kingdom (TV film)
Hearts of Fire
Ubac
1985 Shadey
Underworld
1984 Mon ami Washington
1983 Superman 3
1978 Superman

TV seriály

2013 Láska a manželství (TV seriál)
2009 Gavin & Stacey (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Gavin & Stacey (TV seriál)
Christmas Special (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S04E04)
1998 Supply & Demand (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
Cizinci (TV seriál)
Our Friends in the North (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Room 101 (TV seriál)
The Wimbledon Poisoner (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Get Back (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1988 Due fratelli (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Kryštof Kolumbus (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
1981 Triangle (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Bodie se mstí (S04E02)
1979 Dostihy (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)

Dokumentární

2014 Řím: První světová velmoc (TV seriál)
2007 Movie Connections (TV seriál)
1998 EastEnders Revealed (TV seriál)

TV pořady

2017 Larry a George Lambovi: Turecko od A do B (TV pořad)
2015 Jack Dee's HelpDesk (TV pořad)
2012 Městská tajemství (TV pořad)
Sunday Brunch (TV pořad)
2011 Magicians, The (TV pořad)
2010 Ask Rhod Gilbert (TV pořad)
Daybreak (TV pořad)
The Million Pound Drop Live (TV pořad)
2009 Greatest TV Shows of the Noughties, The (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Weakest Link (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1983 Through the Keyhole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace