Reklama

Reklama

Krev: Poslední upír

  • Hongkong Blood: The Last Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Upírka Saya je členkou tajné vládní organizace, která se zabývá lovem démonů. Ke svému lovu používá pekelně nabroušenou katanu. Děj se odehrává v půlce války ve Vietnamu na americké základně v Tokiu. Saya musí v místní vojenské škole vypátrat démony a zničit je. Produkce se ujal Bill Kong, který je podepsán pod hity jako Tygr a drak nebo Hrdina. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Strašidelná sračka!! Nedoporučuju nikomu!! Triky ze začátku devadesátých let, choreografie soubojů žádná, vždycky je sek, střih, sek, střih, nikdo nevrací úder, nikdo nebojuje, jen mrtvých přibývá!! Ke konci jsem už překlikával, nešlo to buhužel vydržet, ale je zajímávé jak věděli, že sračku točili a tak do traileru nacpali opravdu jen to co přípomíná film z nového století a kupodivu hodně lidí nalítlo, včetně mě!! Jednou větou: Komiksově stylizovaná krev mi nevadí, jsme přece v komiksu, vadí mi však trik, který ve vás vyvolá sebevražedný sklony. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ojoj. Blade v dievčenskom vydaní a stredoškolskej uniforme zachraňuje riedkovlasý klon Kristen Stewart vo filme, ktorý sa snaží tváriť drsne a štýlovo, ale v skutočnosti je to bulšit ešte pod úrovňou Dragonballu a Street Fightera. Keď napíšem, že scenár je dementný, dialógy katastrofálne, herecké výkony smiešne, digitálne triky treťotriedne a masky ešte horšie, ešte stále budem k tomuto veľdielu zhovievavý. Celé je to sympaticky brutálne a hlavná hrdinka naporcuje viac mäsa ako Uma v prvom Kill Billovi, ale čo z toho, keď bitky sú okrem solídnej flashbackovej sekanice v lese len mizerne zostrihaný bordel? Záchvaty smiechu pri šušľavej angličtine hlavnej záporáčky počas záverečného "záporáckeho vykecávania sa" to už len zaklincujú. Ten film je taký stupídny a miestami tak silne wtf ("muži v čiernom"), že som na pochybách, či to naozaj bolo myslené tak vážne, ako sa to tvári. ()

Reklama

Kicune 

všechny recenze uživatele

Tak stupidní béčko jsem už opravdu dlouho neviděla. Naprosto hloupé dialogy, u kterých se člověk zasměje, zakroutí hlavou, nebo si dokonce řekne, že si z něj tvůrci snad dělají srandu. Velmi laciné triky čítající rádoby cool zpomalovačky, trochu Matrixu, samé máchání s katanou a digitální krev. Všechna klišé, na která jen pomyslete, a to nemluvím o nezajímavých charakterech, nezajímavém ději apod. A že by nějaké napětí, naznačující že se jedná o horor? Ani náhodou. Sama nuda a šeď. Nebýt podivné souvislosti s výtečným anime Blood +, tenhle film bych si nikdy nepustla a byla ušetřená zbytečného zklamání ztráty času. Japonsko-zahraniční kooperace s Korejkou v hlavní roli (mimochodem Ji-hyeon Jeon znám z vynikajících korejských filmů a naprosto nechápu její účast v tomto) prostě není dobrá. 1* za jednu a půl hodiny času, ale i tak to na mě bylo příliš dlouhé. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Blade, Underworld, anime Blood: The Last Vampire, Blood: The Last Vampire 2009... . Nevím kdo koho vykradl a je mi to vcelku jedno. Mám rád filmy o upírech a tento film mi udělal radost. I když je Nahon Francouz, povedlo se mu dát do BLV to, co se mi na asijské kinematografii tolik líbí. Poetiku, postavy které žijí a bojují samy se sebou, hudbu která filmu pomáhá... Sice se mu to povedlo nejspíš jen díky náhodě, nebo nějaké chorobě, ale i tak je pro mě BLV slušný úpírák. Pokud v něčem pokulhává(no dobře, belhá se) např. za Bladem, tak jsou to příšerné triky. Naštěstí film na nich není postavený, protože jeho těžištěm je příběh a hlavní postava. Co příběhu vysloveně škodilo, byla role přitroublé Američanky a přítomnost rádobytajné organizace. Ale i tak zbyla spousta super akce a zajímavých momentů. Jako opravdu příjemné překvapení považuji konec, který bývá u podobných filmů katastrofální. Nebyl překvapivý(ostatně to nebylo ve filmu nic), ale byl...vkusný a megadémonka působila opravdu mysticky. Je velká škoda, že se nechopil režie některý s asijských tygrů. Když si tak čtu, co jsem napsal, nevím proč dávám 3*. Asi proto, že během filmu jsem se nenudil. A to za ty 3* stojí. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem tomu ještě dávala naději - jo, bude to fajn, alespoň průměrné. Houby s octem. Začalo to nudit. Hodně. Hlavní hdrinka, její americká kamarádka, všechny postavy byly ploché s hloupými dialogy. Nejlepší dialogy byly v Japonštině (asi hlavně proto že jsem jim rozumněla jen na půl...). Navíc v polovině filmu už jsem to nevydržela a posouvala děj. Někdy i o deset minut. Světe div se, o nic jsem nepřišla. Grafika jak z nějaké hry za 99,- v Levných knihách. Hezkej film... Pokud se budete přesto dívat, koukejte na to s českým dabingem - standard. ()

Galerie (17)

Související novinky

Josh Hartnett... tasí kolty?

Josh Hartnett... tasí kolty?

13.09.2009

Nepletete se, včerejší novinka se jmenovala skoro stejně. Tentokrát se ale místo veterána Jeffa Bridgese stane pistolníkem představitel mladší herecké generace Josh Hartnett. Stane se tak v… (více)

Reklama

Reklama