foto

Franco Piersanti

  • nar. 12.1.1950 (70 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Tre piani
2019 A Rose in Winter
Chvíle obyčejného štěstí
Eroi per caso (TV film)
2017 Něha
2015 Lea
2013 Osamělý hrdina
Ton absence
2012 Já a ty
2011 Le Premier homme
Máme papeže!
Pevnina
2010 La Nostra Vita
2009 Fortapaš
La fisica dell'acqua
2008 Celý život před sebou
Prossimo tuo, Il
Zběsilá krev
2007 Můj bratr je jedináček
2006 Chybějící hvězda
Kajman
2005 Bestie v srdci
2004 Klíče od domu
L'amore ritrovato
Ukrývané děti (TV film)
2003 I ragazzi della via Pál (TV film)
La felicità non costa niente
2002 Corto Maltese: La cour secrète des Arcanes
Corto Maltese: La maison dorée de Samarkand (TV film)
Il più bel giorno della mia vita
2000 Je préfère le bruit de la mer
Rosa e Cornelia
1998 La parola amore esiste
Mare largo
Usměj se na mě
Vite blindate (TV film)
1997 Figlio di Bakunin, Il
Marianna Ucrìa
Testimone a rischio
1996 Correre contro
1995 Bez důkazů
La seconda volta
1994 Il Branco
Il giudice ragazzino
Lamerica
1993 Mille bolle blu
Tajemství starého lesa
Vrijeme za...
1992 Desencuentros
Zloděj dětí
1990 Otevřené dveře
Senza scampo (TV film)
1989 Bankomatt
1988 Nido del ragno, Il
Strach a láska
Žena z měsíce
1987 Profumo
1986 Donna del traghetto, La
Il sapore del grano
1985 Matka Ebe
1984 Bianca
1983 Colpire al cuore
Un'età da sballo
1982 Modrý ostrov
1981 Sogni d'oro
1978 Ecce Bombo
1976 Io sono un autarchico

TV seriály

2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
1995 Velký Fausto (TV seriál)

Dokumentární

2019 Cercando Valentina

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky