foto

Vince McKewin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Náhradníci
1997 The Climb
1996 Cesta domů

TV seriály

2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Spojení
1987 U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)
1984 Zločiny z vášně

TV seriály

1988 Heartbeat (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
Once a Hero (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Tajný kód 6-5000 (S01E04)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace