foto

Jarod Joseph

  • nar. 9.10.1985 (34 let)
    Calgary, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Christmas Pact (TV film)
2015 Labutí píseň (TV film)
My One Christmas Wish (TV film)
2014 Sea of Fire (TV film)
2013 Hell in a Handbag
2012 Echoes
2011 A Mile in His Shoes (TV film)
Best Day Ever: Aiden Kesler 1994-2011
Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (TV film)
Marley a já: Štěněcí léta
Nevinný (TV film)
2010 Kouřová clona (TV film)
Percy Jackson: Zloděj blesku

TV seriály

2020 The 100 (TV seriál)
Nakara (S07E06)
Hesperides (S07E04)
False Gods (S07E03)
další epizody (4)
2019 Ty, já a ona (TV seriál)
Když hluchý vede slepého, co vede hlupáka (S04E03)
The 100 (TV seriál)
The Blood of Sanctum (S06E13)
Adjustment Protocol (S06E12)
Ashes to Ashes (S06E11)
další epizody (8)
2018 Ty, já a ona (TV seriál)
You Be You And I'll Be Me (S03E10)
Asshole, Other Asshole, and the Depressive Muppet (S03E09)
The Insidious Lure of Pumpkin Spice (S03E08)
další epizody (4)
The 100 (TV seriál)
Damocles: Part 2 (S05E13)
Damocles: Part 1 (S05E12)
The Dark Year (S05E11)
další epizody (10)
2017 Ty, já a ona (TV seriál)
Kam se poděla naše láska, baby? (S02E10)
Vodka a nadějné vyhlídky (S02E09)
Podivní malí milí pudlíci (S02E08)
další epizody (7)
The 100 (TV seriál)
Praimfaya (S04E13)
The Chosen (S04E12)
The Other Side (S04E11)
další epizody (11)
Saving Hope (TV seriál)
All Our Yesterdays (S05E09)
Knowing Me, Knowing You (S05E08)
Gutted (S05E07)
další epizody (8)
2016 Ty, já a ona (TV seriál)
Neskutečná romantika (S01E10)
Ráno poté (S01E07)
Zakázané slovo (S01E06)
další epizody (8)
The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (13)
Mistresses (TV seriál)
The New Girls (S04E01)
2015 Coded (TV seriál)
Městečko Pines (TV seriál)
Where Paradise Is Home (S01E01)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Dragon Slayer (E01)
Mistresses (TV seriál)
Goodbye Girl (S03E13)
Guilt by Association (S03E11)
Unreliable Witnesses (S03E09)
další epizody (7)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Resurrection (S02E13)
další epizody (14)
2013 Darebák (TV seriál)
Killing Grace (S01E10)
Chasing the Dragon (S01E09)
A House Is Not a Home (S01E08)
další epizody (10)
Lidé zítřka (TV seriál)
Limbo (E07)
Motiv (TV seriál)
Brutál (S01E11)
Arrow (TV seriál)
Oběť (S01E23)
Temnota nad městem (S01E22)
Dodger (S01E15)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Vítejte ve Storybrooke (S02E17)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Now or Never (S02E11)
další epizody (5)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Dítě měsíčního svitu (S02E07)
Návrat (S01E19)
Hranice nemožného (TV seriál)
Rozpojení (S04E20)
Povídka o lásce (S04E15)
Nepřítel mého nepřítele (S04E09)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Příliš slabý hlásek (S01E05)
Cena zlata (S01E04)
Endgame (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Spodní proud (S01E09)
V (TV seriál)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
Ani tady, ani tam (S04E01)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Marionetta (S03E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky