foto

Michele Oliveri

  • nar. 7.12.1956 (62 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Athen Krimi - Trojanische Pferde (TV film)
Die Kinder der Villa Emma (TV film)
Marie fängt Feuer - Für immer und ewig (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Kandidáti na lásku (TV film)
Zwei Esel auf Sardinien (TV film)
2012 Die Geisterfahrer (TV film)
2011 Die Lange Welle hinterm Kiel (TV film)
Všechen čas světa (TV film)
2010 Empathie - Stumme Schreie (TV film)
Láska a jiné delikatesy (TV film)
Meine wunderbare Familie ...auf neuen Wegen (TV film)
Meine wunderbare Familie ...in anderen Umständen (TV film)
2009 Liebe in Venedig, Eine (TV film)
2008 Einmal Toskana und zurück (TV film)
Mein Traum von Venedig (TV film)
2007 42 plus
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Wie tauscht man seine Eltern um? (TV film)
2000 Utta Danella: Černé zrcadlo (TV film)
1999 Traumfrau mit Nebenwirkungen (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Nebezpečná svědkyně (TV film)
1996 Big Ben - Palermo je blízko (TV film)
Schwurgericht - Der Killer im Nachtexpress (TV film)
1995 Spící tygr (TV film)
1991 Pizza Colonia
1990 Keep on Running
1989 Tatort - Bier vom Faß (TV film)
1988 Pizza-Express (TV film)
Tatort - Programmiert auf Mord (TV film)
1987 Tatort - Blindflug (TV film)
1985 Wunder, Das
1981 Lili Marleen

TV seriály

2018 Il Capitano Maria (TV seriál)
2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
2013 Bully macht Buddy (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Reise (S03E03)
2009 Eine wie Keine (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Vertrauen (E12)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2006 Beste aus meinem Leben, Das (TV seriál)
Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
Trautes Heim (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Singles (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Gegen den Wind (TV seriál)
Hotel Hansson (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Zwei Partner auf 6 Pfoten (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Spielergeschichten (TV seriál)
1987 Albert Schweitzer (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Blam! (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Vincent à l'heure (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace