foto

John Abbott

  • nar. 5.6.1905
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.5.1996 (90 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Quest
1983 Smorgasbord
1982 Slapstick (Of Another Kind)
1978 Outside Chance (TV film)
1976 Sherlock Holmes v New Yorku (TV film)
1975 Black Bird, The
1973 Cat Creature, The (TV film)
1969 2000 Years Later
1968 Three Guns for Texas
1967 Kniha džunglí
1966 Gambit
1965 Největší příběh všech dob
1963 Who's Minding the Store?
1960 Shangri-La (TV film)
1958 Gigi
1957 Omar Khayyam
Public Pigeon No. One
1953 Rogue's March
Sombrero
Steel Lady, The
1952 The Merry Widow
Thunder in the East
1951 Crosswinds
Navy Bound
Thunder on the Hill
1950 Sideshow
1949 Madame Bovary
1948 The Woman in White
1947 Addio Mimí!
Adventure Island
If Winter Comes
The Web
Time Out of Mind
1946 Anna a král Siamu
Deception
Humoreska
One More Tomorrow
The Bandit of Sherwood Forest
The Notorious Lone Wolf
1945 A Thousand and One Nights
Honeymoon Ahead
Pursuit to Algiers
Saratoga Trunk
The Crime Doctor's Warning
The Power of the Whistler
The Vampire's Ghost
1944 Abroad with Two Yanks
Cry of the Werewolf
End of the Road
Once Upon a Time
Secrets of Scotland Yard
Summer Storm
The Falcon in Hollywood
The Mask of Dimitrios
U-Boat Prisoner
1943 Dangerous Blondes
I katové umírají!
Jana Eyrová
London Blackout Murders
Mission to Moscow
Na titulní stránce
The Cross of Lorraine
The Gorilla Man
1942 Get Hep to Love
Joan of Paris
Nightmare
Paní Miniverová
Rubber Racketeers
This Above All
1941 Podsvětí Šanghaje
1939 Great Commandment, The
Saint in London, The
Tempest, The (TV film)
Ten Days in Paris
1938 Richard of Bordeaux (TV film)
This Man Is News
1937 Mademoiselle Docteur
The Return of the Scarlet Pimpernel
Under Secret Orders
1936 The Conquest of the Air

TV seriály

1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Rango (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Věc soucitu (S01E27)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Preview Tonight (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Destry (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
Můj přítel delfín (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 Great Ghost Tales (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Hot Off the Wire (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Hour of Stars (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace