foto

Ondrej Polomský

  • nar. 14.6.1931
    Jelšava, Československo
  • zem. 20.12.2004 (73 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1990 V rannej hmle
1989 Sýkorka
1988 Vlakári
1987 Neďaleko do neba
Úsmev diabla
1986 Kohút nezaspieva
1985 Skleníková Venuša
1984 Na druhom brehu sloboda
Návrat Jána Petru
1983 Kľúče od mesta (TV film)
Letný strom radosti
1982 Chuť vody (TV film)
Kočka
Největší pecivál na světě
1980 Hodiny
Ja milujem, ty miluješ
Nevera po slovensky
1979 Mišo (TV film)
Smrť šitá na mieru
1978 Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Pustý dvor
1977 Dvere dokorán
Rača, láska moja
Súkromná vojna
1976 Koncert pre pozostalých
Rozhodnutie (TV film)
Ružové sny
Stratená dolina
Sváko Ragan (TV film)
Zypa Cupak (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
Pani Heléne (TV film)
1974 Deň, ktorý neumrie
Kto odchádza v daždi...
1973 Hriech Kataríny Padychovej
Putovanie do San Jaga
Rekord (TV film)
1972 Letokruhy
Zajtra bude neskoro
Žiarlivosť (TV film)
1971 "... Aj vtedy rozkvitli kvety"
Nevesta hôľ
Orlie pierko
Taký obyčajný deň (TV film)
Zlozor
1970 Eden a potom
Medená veža
Medený gombík (TV film)
Naši pred bránami
Rekviem za rytierov
Rysavá jalovica (TV film)
1969 Královský hon za sluncem
Od štvrtka do zmŕtvychvstania (TV film)
322
1968 Balada o sedmi oběšených (TV film)
Lúčka, na ktorej spáva vietor (TV film)
Malka (TV film)
Matka (TV film)
Muž, který lže
Traja svedkovia
1967 Drak se vrací
Zmluva s diablom
1966 Majster kat
Tri gaštanové kone (TV film)
Živý bič (TV film)
1965 Kubo (TV film)
Mŕtvi nespievajú (TV film)
Neprebudený (TV film)
Smrť prichádza v daždi
1964 Balada o Vojtovej Maríne (TV film)
Každý týždeň sedem dní
Prípad Barnabáš Kos
Prípad pre obhajcu
Slnečný kúpeľ (TV film)
1963 Tvár v okne
1961 Predjarie
Tri razy svitá ráno
1960 Jerguš Lapin
Skalní v ofsajde
1959 Akcia 37
Dom na rázcestí

TV seriály

1978 Nech žije deduško (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
1969 Príbehy z lepšej spoločnosti (TV seriál)

Dokumentární

1987 Národné kultúrne pamiatky (TV seriál)
1972 Obrazy starého sveta
1967 Rok na dedine (TV film)
1966 Balada v dreve (TV film)
1964 Stvoritelia
1963 Bratislava - mesto na Dunaji
1959 Očami kamery

TV pořady

1965 Konečná stanica rytmus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace