foto

Stefan Hunstein

  • nar. 27.7.1957 (63 let)
    Kassel, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Přeludy
2008 Meine Mutter, mein Bruder und ich!
2005 Emilia - Die zweite Chance (TV film)
Emilia - Familienbande (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
2003 Život na rozcestí (TV film)
2001 Du oder keine (TV film)
Ein Zwilling zuviel (TV film)
Hochzeit zu viert (TV film)
Julietta
2000 Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
1999 Zabijáci
1997 Natalie - Die Hölle nach dem Babystrich (TV film)
1996 Spatz in der Hand (TV film)
1995 Nach Fünf im Urwald
1992 König Lear (TV film)

TV seriály

2010 Klimawechsel (TV seriál)
2007 Místo činu (TV seriál)
Liebeshunger (S38E08)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Malování s Vincentem (S09E04)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Farbe der Nacht (E16)
1998 Siska (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1997 Katrin ist die Beste (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1996 Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1996 Teotihuacan

Divadelní záznam

2004 Onkel Wanja (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky