foto

Dan Stoloff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Agatha (TV film)
2013 Deep Dark Canyon
2012 Queens of Country
Vamperifica
Šampioni lakrosu
2011 6 Month Rule
Cougar Hunting
2009 The Butterfly Effect 3: Revelations
The Chase
Šéfe, jsem v tom!
2008 Childless
Po čem kluci touží?
2007 The Final Season
2006 Amorův úlet
Prince, The (TV film)
Úkladná vražda
2004 Hokejový zázrak
2003 Screen Door Jesus
2002 Monology vagíny (TV film)
2001 Murphy's Dozen (TV film)
1999 Game Day
Toulavé boty
1992 Jack and His Friends

TV seriály

2019 Ray Donovan (TV seriál)
Never Gonna Give You Up (S06E11)
2018 Takoví normální Američané (TV seriál)
Start (S06E10)
Jennings, Elizabeth (S06E09)
Harvest (S06E07)
další epizody (5)
2017 Takoví normální Američané (TV seriál)
The World Counsel of Churches (S05E12)
Darkroom (S05E10)
Immersion (S05E08)
další epizody (7)
Kravaťáci (TV seriál)
Donna (S07E10)
Shame (S07E09)
100 (S07E08)
další epizody (9)
2016 Zoo (TV seriál)
Medůza (S02E06)
Lenochod (S02E04)
Kravaťáci (TV seriál)
25th Hour (S05E16)
Tick Tock (S05E15)
Self Defense (S05E14)
další epizody (6)
2015 Zoo (TV seriál)
Hora naděje (S01E13)
Daň krve (S01E11)
Ptáci (S01E09)
další epizody (6)
Kravaťáci (TV seriál)
Víc než hezká tvář (S04E16)
Úmysl (S04E15)
Marnost (S04E14)
další epizody (6)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Gladiátoři (S04E10)
Odchod (S04E09)
Slabiny (S04E08)
další epizody (16)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Zůstaň (S03E10)
Zlá víra (S03E09)
Koncovka (S03E08)
další epizody (11)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Finale (S02E13)
Force Majeure (S02E12)
Borderline (S02E11)
další epizody (13)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Deep Dark Canyon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace