foto

Eva Ingeborg Scholz

  • nar. 16.2.1928 (92 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Alles Inklusive
2004 Jantarový talisman (TV film)
2003 Der Herr der Wüste (TV film)
2002 Rosamunde Pilcherová: To hlavní je láska (TV film)
2001 1000 Meilen für die Liebe (TV film)
2000 Stimme des Herzens (TV film)
1999 Comeback für Freddy Baker (TV film)
Südsee, eigene Insel
1998 Rosamunde Pilcherová: Trny v údolí květin (TV film)
1997 Die Apothekerin
Heimatgeschichten - Auf gute Nachbarschaft (TV film)
Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
1989 Brausepulver - Berta und die Stürmer (TV film)
Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
1988 Schwarz Rot Gold - Zucker, Zucker (TV film)
1987 Evelyn und die Männer oder 'Wie Hund und Katz' (TV film)
1984 Andere Frau, Eine (TV film)
1983 Sorry (TV film)
1982 Ab in den Süden (TV film)
Der Jagerloisl
1981 Berlin Tunnel 21 (TV film)
Tatort - Das Zittern der Tenöre (TV film)
Und ab geht die Post (TV film)
1980 Schönes Weekend, Mr. Bennett (TV film)
1978 Auf den Hund gekommen (TV film)
1975 Tristan (TV film)
1972 Heiß und kalt
1970 Americký voják
1969 Eine Rechnung, die nicht aufgeht (TV film)
Spielst Du mit schrägen Vögeln
1968 Eine Frau sucht Liebe
1967 Anneliese ruft Krokodil (TV film)
1964 Emil a detektivové
1963 Der schwarze Abt
Hedda Gabler (TV film)
1962 Annoncentheater - Ein Abendprogramm des deutschen Fernsehens im Jahre 1776 (TV film)
Ich kann nicht länger schweigen
1961 Streife 4 meldet ... (TV film)
1960 Das große Wunschkonzert
Die Gaunerkomödie (TV film)
Ich rufe Dresden (TV film)
1959 Liebe, Luft und lauter Lügen
1958 Blitzmädels an die Front
Das Mädchen vom Moorhof
1956 Regen und Wind (TV film)
1955 Ball im Savoy
Banditen der Autobahn
Jednotka 08/15 - Ve válce
Unternehmen Schlafsack
Urlaub auf Ehrenwort
Ďáblův generál
1954 Die Stadt ist voller Geheimnisse
Jednotka 08/15 - Před bojem
1952 Der fröhliche Weinberg
Pension Schöller
1951 Der Verlorene
Die Dubarry
Es geht nicht ohne Gisela
1949 Fräulein und der Vagabund, Das
1948 1-2-3 Corona
Die Zeit mit dir

TV seriály

2018 Servus Baby (TV seriál)
Manisch (S01E02)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Todesengel (S02E02)
2004 München 7 (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Zwischen Tag und Nacht (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Felix und 2x Kuckuck (TV seriál)
1991 Jolly Joker (TV seriál)
Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kasse bitte! (TV seriál)
1987 Wunschpartner (TV seriál)
1986 Rette mich, wer kann (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Helga und die Nordlichter (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1977 Drei sind einer zuviel (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Verräter (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1960 Es ist soweit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky