foto

Karim Saleh

  • nar. 7.3.1978 (40 let)
    Lyon, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Akeda
2017 A Good Dream
2015 3000 nocí
2014 Lust for Love
2013 45 Minuten bis Ramallah
2012 Černá vdova
2011 Switch
2010 Imperialists Are Still Alive, The
Iron Man 2
2009 Každý den je svátek
2008 L'Aube du monde
2006 Desatero přikázání (TV film)
2005 Království nebeské
Mnichov
Permis d'aimer (TV film)
2004 Trois petites filles
Září 2001: Smrt přišla z Hamburku (TV film)
2002 Merci Docteur Rey
2000 Harem de Mme Osmane, Le
1994 Peau du chat, La (TV film)

TV seriály

2017 Dva světy (TV seriál)
The Crossing (S01E01)
Transparent (TV seriál)
Desert Eagle (S04E08)
Babar the Borrible (S04E07)
Pinkwashing Machine (S04E03)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nevinné oběti (S01E13)
2004 Moře duší (TV seriál)
1999 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v továrně (S08E02)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace