foto

Ivan Giač

  • nar. 28.2.1943 (76 let)
    Trebostovo, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Jaškův sen
Skon Paľa Ročku (divadelní záznam)
1994 Gendúrovci (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
Havran (TV film)
Zbytočné trápenia (TV film)
Zuzanka Hraškovie (TV film)
1989 Novinári (TV film)
Prstienky z kukučiny (TV film)
Ulice bez mena
1988 Balada o mŕtvych očiach (TV film)
Ej, Ďurko, Ďurko (divadelní záznam)
Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
Tvár v rose (TV film)
Čarovný nápev (TV film)
Žartovné rozprávky (TV film)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
Južná pošta
Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
1986 Cena odvahy
1985 Skleníková Venuša
Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1984 Dies irae (TV film)
1980 Živá voda
1978 Kristína (TV film)
Krutá ľúbosť
Leť, ptáku, leť!
Na vysokej skale: Zbojnícka nevesta (TV film)
Poéma o svedomí I., II.
1976 Dobrý deň, stará mama (TV film)
1975 Tetované časom
1973 Dolina
1972 Nočná eskorta (TV film)

TV seriály

1986 Chlap v dome (TV seriál)
Safari (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
A strázsamester (E07)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace