foto

Martin Umbach

  • nar. 16.3.1956 (64 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nimm du ihn (TV film)
You Ling Fei Che
2018 Schneeweißchen & Rosenrot (TV film)
2017 Ausweg
Schneeblind
2016 Dusky Paradise
Zwei Leben. Eine Hoffnung. (TV film)
2015 Zwei Esel auf Sardinien (TV film)
2014 Kriminálka Istanbul - Dvojník (TV film)
Místo činu: Hamburk - Oko za oko (TV film)
2013 Odstíny lásky (TV film)
2012 Ganz der Papa (TV film)
Tessa Hennig - Elli gibt den Löffel ab (TV film)
2011 205 - Zimmer der Angst
Village People - Voll Porno
2010 Habermannův mlýn
Keiner geht verloren (TV film)
Tým tygra - Hora tisíce draků
2009 Das Echo der Schuld (TV film)
Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Srdce mého otce (TV film)
Thank You Mr. President
Village People 2 - Auf der Jagd nach dem Nazigold
2006 Die Sitte - Traumfrau (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Weinberg (TV film)
2005 A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu
Antikörper
2004 Místo činu - Předměstská balada (TV film)
2002 Die Katzenfrau (TV film)
2001 Dej lásce šanci (TV film)
Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Meine Tochter darf es nie erfahren (TV film)
1999 Der Liebhaber
Dolphins
Fake - Die Fälschung (studentský film)
JETS - Život na hraně (TV film)
Místo činu - Tajemství Glockenbachu (TV film)
1998 Místo určení: Berlín
1997 Tatort - Bienzle und der tiefe Sturz (TV film)
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)
Vražedné léto (TV film)
1996 Kreis der Angst (TV film)
1995 Kinder der Nacht (TV film)
Riziko smrti (TV film)
Roula
1994 Der letzte Kosmonaut (TV film)
1993 Dům duchů
1992 Miraculi
1991 Tatort - Die chinesische Methode (TV film)
Tod kam als Freund, Der (TV film)
1989 Follow Me
Nekonečný příběh 2
Pavučina
1988 Der Bierkönig (TV film)
The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1987 Svědek války
1985 Flammenzeichen
Paradigma
1984 Verbotene Hilfe
1983 Zuckerhut (TV film)
1982 Eso es
Spätvorstellung
1980 Kaiserhofstraße 12 (TV film)

TV seriály

2019 Treadstone (TV seriál)
The Hades Awakening (E06)
Dva světy (TV seriál)
You to You (S02E09)
No Strings Attached (S02E07)
2018 Herzkino.Märchen (TV seriál)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola první (S01E01)
2016 V podezření (TV seriál)
Betongold (E25)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Planoucí láska (S04E06)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Malý rytíř Trenk (TV seriál)
2010 dasbloghaus.tv (TV seriál)
Ein mieser Deal (S01E09)
Ein Rennen um die Ehre (S01E08)
Das verkorkste Date (S01E04)
další epizody (4)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Inspektor Rolle (TV seriál)
Staatsgeheimnis (S01E03)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Ve věci paní Brunettiové (E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Mann, den ich hasse (E21)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1988 Kommissar Zufall (TV seriál)
1986 Wächter, Die (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Terra X: Albrecht Dürer – Superstar (TV film) - vyp.
2016 Being George Clooney
2014 Australien (TV seriál) - vyp.
Das Abenteuer (E05) - vyp.
In den Wäldern der Koalas (E04) - vyp.
Im Land der Wombats (E03) - vyp.
další epizody (5)
2013 Freigestellt
2011 Život mezi gorilami (TV film) - vyp.
2010 Wildes Skandinavien (TV seriál) - vyp.
1965 Expeditionen ins Tierreich (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky