foto

Radomír Kos

  • nar. 10.8.1948 (70 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1997 Zvědavý osel (TV film)
1996 Prsten a řetěz (TV film)
1994 Noční stráž (TV film)
1993 Zobani (TV film)
1992 Případ s černým vzadu (TV film)
1991 Někdo zvoní (TV film)
Šance jako hrom (TV film)
1989 Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
1987 Kachýnky (TV film)
Poklad (TV film)
1986 Doktor a bubeník (TV film)
Pravítko (TV film)
1983 Léto bez dovolené (TV film)
Rovnováha (TV film)
1981 Elektřina (TV film)
Obraz (TV film)
Sporák (TV film)
1979 Dlouhá silvestrovská noc (TV film)
Tvář za sklem
1978 Pán na inzerát (TV film)
1975 Měsíční víla (TV film)

TV seriály

1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Bílá past (E07)

Dokumentární

2011 Sólo pro... Jarret - Speciál (koncert)
2005 Poutní místa (TV seriál)
2001 Cirkus pluje nocí jako karnevalová loď
2000 Zpívání na farmě (TV seriál)
1997 Mauritius - Perla Indického oceánu (TV film)
1995 35 let Spirituál kvintetu (koncert)
1991 Případ Salieri (TV film)
1989 Vesnická slavnost na Valašsku (TV film)

TV pořady

1998 Nádherná léta na Provázku (TV pořad)
1997 Bolkoviny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace