Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to humorný pořad Bolka Polívky. V každém díle jsme si mohli poslechnout netradiční příběhy Bolka Polívky a jeho kamarádů, které nám převyprávěli do humorných historek. Pořadu se účastní i jiné populární osobnosti. Bolkoviny se natáčí v restauraci U klauna na farmě Bolka Polívky v Olšanech u Brna. (duklak2)

Recenze (72)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Talk-show závisející na kvalitě hostů, jak už to u tohoto druhu pořadů bývá obvyklé. Někdy nadprůměrně vtipné, jindy divák stěží dvakrát ohrne rty a nudí se. Prostě průměr, Bolku, šedivý průměr, televizní vata a nic víc... A otázečku na konec - ten červený frňák, to je ten na gumičce z "Manéže" nebo z chlastu? 50% ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Bolek Polévka - slovy Miroslava Horníčka; komická divadelní představení Manéže jako komponované improvizace s výstupy hostů vypadají perfektně. ... Bolek Polívka ale selhává v opravdové improvizaci a velmi záleží, jak zábavný bude pozvaný host Bolkovin při rozhovoru. ... Jeho působení jako průvodce večerem jedné ceny Lva nebo Thálie byl už ostudný. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Polívka je bezpochyby fajn, dokáže příjemně zkombinovat vystupování vesnického burana a seriózního herce, ale jeho Bolkoviny byly výrazně horší, než Manéž. Žádná legrační vystoupení a mnohdy jen suché kecání proložené více, či méně podařenými vtípky a historkami. Škoda. 4/10 ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tohle mi nikdy nepřišlo vtipný. Pakliže má Manéž setrvale sestupnou tendenci a rok od roku je trapnější, pak Bolkoviny byly úpadkem zábavy od začátku a postupem času se zvrhly totálně do sraček. Polívka si nejdřív sezval do sklípku pár senilních kamarádů, kteří odblekotali své humorné historky, ale pak sedlo stáří na hrb i Bolkovi a už to vážně není k smíchu. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Srovnávat Bolkoviny s Manéží moc nejde. Kromě hlavního Bolka je prakticky nic nespojuje, jde o úplně jiný formát. Bolkoviny jsou dle formátu nejblíže asi talk-show, i když se tohle pojmenování na ně vůbec nehodí. Jde prostě o příjemné povídání v hospodě U Klauna na Bolkově farmě. Kvalita jednotlivých dílů kolísá dle pozvaných hostů. Některé díly byly skvělé a některé nic moc. Jako celek jsem měl ale Bolkoviny velmi rád a občas si i dnes ještě nějaký ten díl pustím. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama