Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychologický film o problémových vztazích dospívajícího chlapce s vlastní rodinou.
Po rozchodu s manželem odmítá ing. Ulbrichová svého adoptivního syna a snaží se ho udržet ve výchovném ústavu, ačkoliv na ní velmi lpí a věří jí. Ani snaha právničky, pověřené dohledem nad ústavem nezabrání tragickému konci vztahu, poznamenaného sobectvím a nedostatkem lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

JSYSMHJF 

všechny recenze uživatele

Mnoho náznaků, řešení žádné, patrně má film morálně zapůsobit, ale nakonec tak nějak všechny pochopíte...smutek a tíha doby, snad jedině Jiří Bartoška příběh trochu "nadlehčil" a Marta Vančurová křehká pevná žena...Některé postavy jednají trochu neuvěřitelně, ale co jeden ví? Život má někdy fantazii...takže trochu smutné, čitelné, co tím chtěli autoři říci, ale trochu nemastné, neslané... ()

hermiona 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle matku jsem teda vůbec nepochopila. Jak může nějaká trochu normální matka (i když nevlastní) vrátit dítě do děcáku, když jí prostě rodina nevychází tak, jak si to vysnila? Po pár dnech, jasně, v pohodě, zjistí, že se na roli matky nehodí, ale po létech? Matinka to taky vlažně odehrála, jakoby jen šla kolem, když to natáčeli. Marta Vančurová s poctivou jako vždycky. Konec teda pěkne hustý, tohle jsem nečekala, pecka mezi oči. Máti do průvanu! ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Nepřesvědčivá snaha být in a podat svědectví o životě chovance v ústavu. Šedesátiminutový formát je zahlcen množstvím scénáristických nápadů (podvržená padesátikoruna, skinské "hrdinství", rodičovství, navíc osobní i život prokurátorky). Rámec zvonění za dveřmi podtrhuje celkovou marnost. Nejvěrohodněji působí postava vychovatelky v podání Jany Janěkové. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Co se stane s někým koho šoupnete do děcáku? Pěknej grázl, co jiného. Není tomu ani v tomto případě, kdy se adoptivní syn neustále vrací domů. Matka ale o něj nemá zájem a tak nakonec dojde k tomu nejhoršímu. 25% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama