foto

Jeffrey Bell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Exit 19 (TV film)
1994 Miluji tvého bratra

TV seriály

2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Real Deal (S05E12)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
World's End (S04E22)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Good Samaritan (S04E06)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Ragtag (S01E21)
T.A.H.I.T.I. (S01E14)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Eye Spy (S01E04)
0-8-4 (S01E02)
Spartakus (TV seriál)
Mrtví a umírající (S03E09)
2011 The Protector (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Alias (TV seriál)
Sólo (S05E06)
Rodinná pouta (S04E20)
Sirotek (S04E12)
další epizody (4)
2001 Akta X (TV seriál)
Pachuť kovu (S08E09)
2000 Akta X (TV seriál)
Divy a zázraky (S07E09)
1999 Angel (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Souhra náhod (S07E06)
Instinkt (S06E16)
Dešťový král (S06E08)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Miluji tvého bratra

TV seriály

2005 Alias (TV seriál)
Sólo (S05E06)
Rodinná pouta (S04E20)
Led (S04E04)
1999 Angel (TV seriál)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace