foto

Jeffrey Bell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Exit 19 (TV film)
1994 Miluji tvého bratra

TV seriály

2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Collision Course, Part 1 (S06E08)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Real Deal (S05E12)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
World's End (S04E22)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Good Samaritan (S04E06)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Vděčnost (S01E21)
T.A.H.I.T.I. (S01E14)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Kdo se dívá (S01E04)
0-8-4 (S01E02)
Spartakus (TV seriál)
Mrtví a umírající (S03E09)
2011 The Protector (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Poslední vzdech (E13)
Vražda v kotelně (E07)
První den (E02)
2007 Za rozbřesku (TV seriál)
What If It's Him? (E13)
What If She's the Key? (E12)
What If He's Not Alone? (E07)
2005 Alias (TV seriál)
Sólo (S05E06)
Rodinná pouta (S04E20)
Sirotek (S04E12)
další epizody (4)
2001 Akta X (TV seriál)
Pachuť kovu (S08E09)
2000 Akta X (TV seriál)
Divy a zázraky (S07E09)
1999 Angel (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Souhra náhod (S07E06)
Instinkt (S06E16)
Dešťový král (S06E08)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Miluji tvého bratra

TV seriály

2005 Alias (TV seriál)
Sólo (S05E06)
Rodinná pouta (S04E20)
Led (S04E04)
1999 Angel (TV seriál)

Herecká filmografie