foto

Jed Whedon

  • nar. 18.7.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Commentary! The Musical

TV seriály

2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
New Life (S06E13)
Missing Pieces (S06E01)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Real Deal (S05E12)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Orientation: Part 1 (S05E01)
Self Control (S04E15)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Ghost (S04E01)
Nanebevstoupení (S03E22)
Časoprostor (S03E15)
2015 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Mnoho hlav, jeden příběh (S03E08)
Přírodní zákony (S03E01)
S.O.S., část druhá (S02E22)
další epizody (4)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Stíny (S02E01)
Počátek konce (S01E22)
Sémě (S01E12)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Škody (S01E09)
Přínos (S01E03)
0-8-4 (S01E02)
další epizody (4)
Spartakus (TV seriál)
Válečná kořist (S03E06)
2012 Spartakus (TV seriál)
Vyrovnání (S02E08)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Milost (E02)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Seznamte se s neznámou (S02E07)
Sounáležitost (S02E04)
další epizody (5)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
What We're Fighting For (S07E13)
The End is at Hand (S07E12)
Brand New Day (S07E11)
další epizody (13)
2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
New Life (S06E13)
The Sign (S06E12)
From the Ashes (S06E11)
další epizody (13)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Force of Gravity (S05E21)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
Option Two (S05E19)
další epizody (16)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rewind (S05E05)
A Life Earned (S05E04)
A Life Spent (S05E03)
další epizody (5)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Počátek konce (S01E22)
Vděčnost (S01E21)
Nic osobního (S01E20)
další epizody (12)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Most (S01E10)
Škody (S01E09)
Studna (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Double Agent (TV seriál)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2008 Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)

Dokumentární

2014 Marvel Studios: Assembling a Universe

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Self Control (S04E15)

Fanoušci tvůrce