foto

Jed Whedon

  • nar. 18.7.1975 (42 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Commentary! The Musical

TV seriály

2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Real Deal (S05E12)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Orientation: Part 1 (S05E01)
Self Control (S04E15)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Ghost (S04E01)
Ascension (S03E22)
Spacetime (S03E15)
2015 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Many Heads, One Tale (S03E08)
Laws of Nature (S03E01)
S.O.S. Part 2 (S02E22)
další epizody (4)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Shadows (S02E01)
Beginning of the End (S01E22)
Seeds (S01E12)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Repairs (S01E09)
The Asset (S01E03)
0-8-4 (S01E02)
další epizody (4)
Spartakus (TV seriál)
Válečná kořist (S03E06)
2012 Spartakus (TV seriál)
Vyrovnání (S02E08)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Milost (E02)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Seznamte se s neznámou (S02E07)
Sounáležitost (S02E04)
další epizody (5)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Epizoda 13 (S06E13)
Epizoda 12 (S06E12)
Epizoda 11 (S06E11)
další epizody (13)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Force of Gravity (S05E21)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
Option Two (S05E19)
další epizody (16)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rewind (S05E05)
A Life Earned (S05E04)
A Life Spent (S05E03)
další epizody (5)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Beginning of the End (S01E22)
Ragtag (S01E21)
Nothing Personal (S01E20)
další epizody (12)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Bridge (S01E10)
Repairs (S01E09)
The Well (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Double Agent (TV seriál)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2008 Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)

Dokumentární

2014 Marvel Studios: Assembling a Universe

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Self Control (S04E15)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace