foto

Viera Topinková

  • nar. 27.6.1933
    Rimavská Sobota, Slovensko, Československo
  • zem. 27.2.2017 (83 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nedodržený slib
Pokoj v duši
2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam)
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2000 Chaos (TV film)
Krajinka
1999 Zabijačka (TV film)
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
1994 Spoveď (TV film)
1993 Na Bukvovom dvore (TV film)
1992 Všechno co mám rád
1989 Sýkorka
1986 Hriech (TV film)
1985 Tichá radosť
1984 O sláve a tráve
1982 Dedičstvo (TV film)
1981 Nedokončená partia (TV film)
1980 Pozor na anjelov (TV film)
1977 Zlatý déšť (TV film)
1975 Štěstí sběratelů (TV film)
1974 Siroty (TV film)
Veža nádeje (TV film)
1972 Don Juan (divadelní záznam)
1970 Don Quijote zvádza boj (TV film)
Jubileum (TV film)
1968 Ceruzka a myš
Malka (TV film)
1965 Vejár (TV film)
1964 Dundo a tí druhí (TV film)
Pre mňa nehrá blues
Smoliarka (TV film)
1963 Geľo Sebechlebský (TV film)
Nový Figaro (TV film)
Proces o oslí tieň (TV film)
Tvár v okne
1961 My z deviatej A

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Veľký hráč (S02E03)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Upír (E05)
GYMPEL.TV (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)
Hemoroidy (S01E05)
Sekerovci (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)

Dokumentární

1967 Rok na dedine (TV film)

TV pořady

2007 Takí sme boli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace