foto

Viera Topinková

  • nar. 27.6.1933
    Rimavská Sobota, Slovensko, Československo
  • zem. 27.2.2017 (83 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nedodržený slib
Pokoj v duši
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2000 Chaos (TV film)
Krajinka
1999 Zabíjačka (TV film)
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
1994 Spoveď (TV film)
1993 Na Bukvovom dvore (TV film)
1992 Všechno co mám rád
1989 Sýkorka
1986 Hriech (TV film)
1985 Tichá radosť
1984 O sláve a tráve
1982 Dedičstvo (TV film)
1981 Nedokončená partia (TV film)
1980 Pozor na anjelov (TV film)
1978 Čiernoočko (TV film) - vyp.
1977 Zlatý déšť (TV film)
1975 Štěstí sběratelů (TV film)
1974 Siroty (TV film)
Veža nádeje (TV film)
1973 Ďalej to ide ako po masle (TV film)
1970 Don Quijote zvádza boj (TV film)
Jubileum (TV film)
Ujo Váňa (TV film)
1968 Ceruzka a myš
Malka (TV film)
1966 Gangstri v našom mestečku (TV film)
Husári (TV film)
Isté povinnosti (TV film)
1965 Vejár (TV film)
Výnosné miesto (TV film)
1964 Dundo a tí druhí (TV film)
Pre mňa nehrá blues
Smoliarka (TV film)
1963 Geľo Sebechlebský (TV film)
Ivanov
Nový Figaro (TV film)
Proces o oslí tieň (TV film)
Tvár v okne
1962 Chvastúň (TV film)
Dvanásť mesiačikov (TV film)
1961 My z deviatej A
1957 Keď manžel varí...

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Veľký hráč (S02E03)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Upír (E05)
GYMPEL.TV (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)
Hemoroidy (S01E05)
Sekerovci (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)

Dokumentární

1967 Rok na dedine (TV film)

Divadelní záznam

2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam)
1981 Mesiac na dedine (divadelní záznam)
1972 Don Juan (divadelní záznam)
Rozkošný paroháč (divadelní záznam)
1968 Sen noci svätojánskej (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2007 Takí sme boli (TV pořad)
1966 Spoonriverská antológia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky