foto

Lee Spencer

  • nar. 1961
    Greensboro, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Novice, The (TV film)
Šílenství Debory Logan
2013 The Ultimate Life
Z cizího krev neteče
2012 Destiny Road
2010 Blood Done Sign My Name
2007 Shadow People
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV film)
Roseanne: An Unauthorized Biography (TV film)
1993 Taking Liberty
1991 Želví nindžové II
1983 Best Christmas Pageant Ever, The (TV film)

TV seriály

2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Zásah (E04)
Volání povinnosti (E03)
Jmenuje se Esther (E02)
další epizody (4)
Underground (TV seriál)
28 (S02E07)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Kali (S02E09)
Pod kupolí (TV seriál)
Nepřítel mezi námi (S03E13)
2014 TURN (TV seriál)
Banshee (TV seriál)
Hromový muž (S02E02)
2013 The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
1912 (S03E16)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Čas zabíjet (S02E13)
2004 Neslavná (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Stigma (S02E14)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace