foto

Tommy Nelson

  • nar. 7.12.1997 (20 let)
    West Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 My Friend Dahmer
2016 Barry
2014 Night Has Settled
2012 Až vyjde měsíc
2011 Žena
2010 Zkratkou v Oregonu
2009 Offspring
Possible Side Effects (TV film)
2008 Něco za něco
Prince of Motor City, The (TV film)
2007 A pak přišla láska
Desatero
Konečně spolu
2006 Kauza CIA

TV seriály

2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Warning Shot (S03E13)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Piñata (S04E06)
Quite a Ride (S04E05)
2017 The Path (TV seriál)
Why We Source (S02E05)
Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: A Day in the Narrows (S04E07)
2014 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Kolik? (S05E04)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Známost (S07E06)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace