foto

Tommy Nelson

  • nar. 7.12.1997 (22 let)
    West Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Cat and the Moon
2017 My Friend Dahmer
2016 Barry
2014 Night Has Settled
2012 Až vyjde měsíc
2011 Žena
2010 Zkratkou v Oregonu
2009 Offspring
Possible Side Effects (TV film)
2008 Něco za něco
The Prince of Motor City (TV film)
2007 A pak přišla láska
Desatero
Konečně spolu
2006 Kauza CIA

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
An Imperfect Science (S02E04)
2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Warning Shot (S03E13)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Piñata (S04E06)
Docela jízda (S04E05)
2017 The Path (TV seriál)
Why We Source (S02E05)
Gotham (TV seriál)
Den v úžině (S04E07)
2014 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Kolik? (S05E04)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Známost (S07E06)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Sparks (S03E04)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky