Reklama

Reklama

Žena

(festivalový název)
  • USA The Woman (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chris, úspěšný právník a otec rodiny, jednoho dne objeví v lese divokou kanibalku. Chris neváhá a kanibalku sleduje a poté ji unese k sobě domů, kde z ní hodlá učinit civilizovaného člověka. Chris přesvědčí svou ženu a děti, aby to bylo jejich malé tajemství a nikdo z okolí se o tom nedozvěděl. Brzy se chování Chrise dramaticky změní a situace s kanibalkou jde zcela mimo kontrolu. (Dlee)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

akisha 

všechny recenze uživatele

Otec najde nezvladatelnou kanibalskou ženskou = otec si jí doveze domů a zavře do sklepa. Jak logické. My všichni bychom se zachovali stejně. Jeho rodina ho v tom podporuje. Samozřejmě. Každá slušná, normální rodina by se zachovala stejně. Ke konci dojde na pár čuňačinek nepřekvapující intenzity, celkově dost divný (ne zrovna kladným způsobem) film, není vyloženě špatný, ale žádná sláva taky ne. Ale je tam celkem zajímavá scénka se "psem" v kleci, k tomu jedení různých částí těla. Tak komu to imponuje, směle do toho. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

A to bolo čo? No určitě ne oslava žen, ženského těla, ženského pohlaví, ženského plémě. Z názvu jsem tipoval (a bál se), že to natočil nějakej uměleckej Ital typu Fellini a právě o tom to bude, ale na štěstí se z toho vyklubala dost psycho věcička, saďárna jak prase. Některé záběry a momenty nebyly filmařsky zrovna zdařilé a bylo vidět málo peněz, ale zas se tam našly scény nadmíru povedené. Obzvláště musím pochválit, jak se tady pracovalo s hudbou - ta hraje skoro pořád a skvěle se tam hodí. Gore efekty docela nuda, i když uplnej amatérismus to taky nebyl. A musim pochválit taky herce - Pollyanna McIntosh, tu neznám, ale tady se mi teda odhalila nejen fyzicky, ale i jako démonická animální herečka. Sean Bridgers byl taky dobrej zjev a jeho postava prostě neodolatelně odporná. Děj samozřejmě není žádná přehlídka inteligence, ale to je jedno - hlavní je, že to bylo chytlavě natočeny, překvapilo mě to a v podstatě mě to i bavilo. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že som netušil, že sa jedná o akési voľné pokračovanie snímku OFFSPRING. Možno by mi to trochu dávalo zmysel. Ale ono to vlastne ani zmysel dávať nemusí, pretože THE WOMAN nieje o Žene, ale o mužovi ktorý je tak trochu zblbnutý tými ´´pravými´´ americkými ideálmi. Gore záver situáciu vylepší, ale tá ťahanica pred tým, je len nudný prednes o tom, ako vie trpieť zvyšok rodiny na úkor jedného dominantného jedinca. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krutý film, který je více drama, než horror. Lze ho chápat jako výpověď o současné společnosti. Rodina, kde otec je svině, syn jde v jeho šlépějích a manželka s dcerami jsou oběti. Manžel ostatně razí heslo, že všechny ženy jsou kurvy dobré jen k tomu jednomu, jenže ani to nezvládají dobře. Současně má muž významné společenské postavení, což má zřejmě znamenat, že to není pro zlo rozhodující, nebo že s vyšším postavením stoupá i zvrhlost dotyčného - nechť si každý přebere sám. Jednu hvězdu navíc dávám za konec, k němuž vše sice směřuje, ale není jistý. Rozhodně se jedná o emocionální záležitost, pokud se necháte filmem pohltit. A vůbec nepochybuji, že tohle se na světě děje... ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Hlavní "hrdina" byl teda vážně sympaťák... totální odpor k němu jsem překonával pouze díky tomu, že mi připomínal Rimmera :) Děj se zpočátku vyvíjel celkem nevinně, ale ke konci se z toho staly jatka s pořádkou porcí gore nechutností. Zároveň je nutné podotknout, že logika a nějaký příběh hrají v tomto případě až druhé housle. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Chris Cleek (Sean Bridgers) opakovane používa slovo "anoftalmia", čím odkazuje na jednu z jeho dcér, ktorá trpí touto vrodenou absenciou oka. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama