foto

Michael Storey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Port Hope (TV film)
Zase doma (TV film)
2012 Ne/přátelé (TV film)
Secrets of Eden (TV film)
2011 Change of Plans (TV film)
Committed (TV film)
John A.: Birth of a Country (TV film)
2010 Nebezpečná láska (TV film)
2009 Gooby - můj medvědí kamarád
2008 Mayerthorpe (TV film)
2007 Still Small Voices (TV film)
2006 Rodinný chaos (TV film)
The Wives He Forgot (TV film)
2005 Medvědí přízrak (TV film)
Milionová vražda (TV film)
Tagged: The Jonathan Wamback Story (TV film)
Tohle u nás neděláme (TV film)
2002 Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
2001 Bleacher Bums (TV film)
Neuvěřitelný slon
Sex, lži a posedlost (TV film)
Walter a Henry (TV film)
2000 Bez alibi
Harryho případ (TV film)
Sebeobrana (TV film)
Virtuální maminka (TV film)
1999 Hradba mlčení (TV film)
Malé životní zápasy (TV film)
Černé světlo
1998 Harlequin 12 - Návod k pomstě (TV film)
Rozbouřená řeka (TV film)
Summer of the Monkeys
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)
Srdce k pronajmutí (TV film)
Tatínkovi kouzelné boty (TV film)
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Krutá Aljaška (TV film)
Nepřípustný nátlak (TV film)
Podivná záležitost (TV film)
1995 Harrison Bergeron (TV film)
1994 Harlequin 2 - Jiná žena (TV film)
Spike of Love
1992 Ranění tučňáci
1988 Blades of Courage (TV film)

TV seriály

2020 Supergirl (TV seriál)
Back from the Future: Part Two (S05E12)
2019 Supergirl (TV seriál)
Confidence Women (S05E06)
In Plain Sight (S05E04)
Stranger Beside Me (S05E02)
další epizody (6)
2018 Supergirl (TV seriál)
Fallout (S04E02)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Bodnutí ocasem (S02E02)
Obtížné spojenectví (S01E19)
Sto dnů (S01E15)
Království (TV seriál)
Coup de Grace (S04E13)
Dead of Night (S04E11)
Pulling Strings (S04E09)
další epizody (6)
2014 Skladiště 13 (TV seriál)
Bez konce (S05E06)
Život je telenovela (S05E04)
Tajná služba (S05E02)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2007 Sabbatical (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
Phantoms (S03E06)
The God of Commerce (S03E05)
I Dream of Genomes (S03E04)
další epizody (5)
2006 ReGenesis (TV seriál)
The End (S02E13)
Lethargica (S02E12)
Fishy (S02E11)
další epizody (11)
2005 ReGenesis (TV seriál)
The Longest Night (S01E13)
Resurrection (S01E12)
The Promise (S01E11)
další epizody (4)
2004 ReGenesis (TV seriál)
The Secret War (S01E09)
Blackout (S01E08)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 9B (TV seriál)

Dokumentární

1988 Problémy v lese

Režijní filmografie

Filmy

2009 Fear Island (TV film)
2003 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím (TV film)
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Sejdeme se znovu (TV film)
1999 Černé světlo

TV seriály

2004 Metropia (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky