foto

Henny Reents

  • nar. 24.12.1974 (46 let)
    Wittmund, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Verunsichert - Alles Gute für die Zukunft (TV film)
2017 Meine fremde Freundin (TV film)
2016 Minuta ticha (TV film)
2013 Banklady
Meeres Stille
Zeugin der Toten (TV film)
2012 Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
2009 Hoffnung für Kummerow (TV film)
2008 Chiko
2007 Drei teuflisch starke Frauen - Die Zerreißprobe (TV film)
Drei teuflisch starke Frauen - Eine für alle (TV film)
Kaltmiete
2006 Bláznivá honička (TV film)
Deutschmänner (TV film)
Die Abrechnung (TV film)
Doppelter Einsatz - Schatten der Vergangenheit (TV film)
Stopa naděje (TV film)
2005 Der Tod kommt krass
Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
2004 S pěknou ženou je dovolené vše (TV film)
Tučná kořist (TV film)
2003 September

TV seriály

2020 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Dinge des Lebens (E09)
Místo činu (TV seriál)
Niemals ohne mich (S51E11)
2019 Rodiče druhých (TV seriál)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Frau Irmler (E08)
Gold! (E07)
2018 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Waidmannsheil (E06)
Sandy (E05)
2017 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Mrtvý v moři (E04)
Tajemství Estonie (E03)
Místo činu (TV seriál)
Auge um Auge (S48E30)
2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
Vinnetou: Tajemství Stříbrného jezera (E02)
Vinnetou: Nový svět (E01)
2015 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Stará kletba (E02)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der Schäfer (E04)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
2014 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Kapitán Hook (E01)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Schwesternkrieg (S02E02)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Höllenhund (S05E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Stadt, Land, Tod (S10E19)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Blutsschwestern (E47)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Staré železo (S42E23)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Letní příběh lásky (E02)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wut im Bauch (E08)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky