foto

Fabrizio Bucci

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bergfried (TV film)
2013 Finestra di Alice, La
2012 Gladiátoři
2011 La donna della domenica (TV film)
2009 Nejlepší vyhrává (TV film)
Střelec
2008 Jumper
Scusa ma ti chiamo amore
Vita da paparazzo (TV film)
2007 Exodus (TV film)
Klára a František (TV film)
Pompeje (TV film)
2006 Tajemství hrobky
2005 Callasová a Onassis (TV film)
Papež Jan Pavel II. (TV film)
Svatý Petr (TV film)
2004 Don Bosco (TV film)
2003 Maria Goretti (TV film)

TV seriály

2012 Le tre rose di Eva (TV seriál)
2010 Země rebelů (TV seriál)
2008 Io e mio figlio - Nuove storie per il commissario Vivaldi (TV seriál)
Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace