foto

Terrell Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sins of Our Youth
2010 Gangsteři
2008 Danny Fricke (TV film)
2007 Protect and Serve (TV film)

TV seriály

2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Záchvat (S01E10)
Goldbergovi (TV seriál)
Bachelor Party (S06E09)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Las Vegas (S05E18)
2012 Breaking In (TV seriál)
Episode XIII (S02E13)
Double Dragon (S02E07)
Cyrano de Nerdgerac (S02E05)
další epizody (6)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Meat Wars (S06E13)
2011 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Fight or Flight (S03E02)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Přetlak lidského těla (S07E08)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sudden Flight (S04E02)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Žádný zítřek (S03E12)
Odložené případy (TV seriál)
To pravé povolání (S06E02)
2007 iCarly (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Ukradený domov (S02E22)
Pohotovost (TV seriál)
Ošemetná situace (S12E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky