Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je svatého Patrika a Barney s Tedem se vydávají do klubu, aby tento výjimečný den pořádně oslavili. Tam se Ted rozjede podle kréda „nebude žádný zítřek“... (TV Prima)

Recenze (7)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádný zítřek! Hodně velké zklamání s ohledem na předchozí díly. Ted se snaží vystřídat Barneyho v roli prasáka, Robin se snaží být vtipná a Marshall s Lily řeší pokřiveného ducha konfederace. Jednotlivé části se povedli, ale žel Robin dostala moc velký prostor a záměna Ted za Barneyho mě moc nenadchla. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "No Tomorrow" (Žiadny zajtrajšok). Barney Stinson a Ted Mosby prežijú divokú oslavu dňa svätého Patrika. Vyrazia do mesta a poriadne si to užijú. Marshall a Lily zistia, že v ich nový byt má jednu obrovskú vadu, ktorú si pred jeho kúpu nevšimli. Sú z toho zúfalí. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hluboký povzdech plný zklamání se vydral z mé propadlé hrudi po skončení tohoto dílu. Něco takového bych mohl popsat, jenže můj psaný projev na čsfd prochází silnou autocenzurou, kdežto realita je mnohem spontánnější a v mém případě tedy i zemitější. Ve skutečnosti tedy nešlo o povzdech, šlo o necenzurovanou kritiku ke scénáristům, kteří dvanáctou epizodu s tak nadějným názvem pohřbili pod nánosem moralizování a nudy. / Poučení: Zamykej si telefon. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ted, you have to live like there's no tomorrow, because there is no tomorrow. The world is coming to an end. As predicted by Nostradamus. Notre Dame. Fighting Irish. Irish. Saint Patrick's Day. It's your last day on Earth, Bro. Brocopalypse now. Bromaggedon." ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Před klubem je zmíněn Dr. Freud. Sigmund Freud byl lékař, neurolog, psycholog a zakladatel psychoanalýzy pocházející z Freibergu, dnešního Příbora. (Duoscop)
  • Na konci epizody hraje píseň „Beautiful Beat“ od skupiny Nada Surf. (Duoscop)

Reklama

Reklama