foto

João Fernandes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Mezi nebem a zemí
2005 Special Ed
2003 Deník Ellen Rimbauerové (TV film)
Indigo
2002 Betrayal
Stealing Candy
Žár mládí (TV film)
2001 Motokros (TV film)
2000 The Expendables (TV film)
1999 Dotyk naděje (TV film)
Prapor sv. Patrika
1998 Gideon
Jak umlčet Mary (TV film)
1997 Kuplíři
1996 Co jsi to za matku?
In the Blink of an Eye (TV film)
The Road to Galveston (TV film)
Zvrácená touha (TV film)
Zálesák
1995 Tajemný hlas v telefonu (TV film)
Top Dog
1994 Oběti zla (TV film)
Vesmírné tajemství
Záhadná Sarah (TV film)
Zásah z pekla
1993 Body of Influence
Záchvat zuřivosti (TV film)
1992 Mistr kickboxu
1991 Hitman 3: Likvidátor
Love Kills (TV film)
1990 Black Stockings
Club Head
Delta Force 2: Kolumbijská spojka
Gorgeous
Princess of the Night
1989 Mother, Mother
Raunch II
That's Adequate
1988 Braddock: Ztracen v boji
1987 Prettykill
Rudý škorpion
1986 Hollywood Vice Squad
1985 Invaze U.S.A.
1984 Kukuřičné děti
Nezvěstní v boji
Pátek třináctého 4
Rosebud Beach Hotel, The
1983 Kirlian Witness, The
Maneaters
Minor Miracle, A
Stacy's Knights
The Big Score
1981 Beyond Your Wildest Dreams
Never So Deep
Oui Girls
Same Time Every Year
The Dancers
The Nesting
Vrah Rosemary
1980 A Place Beyond Shame
Bloodrage
F
Sexboat
1979 Fantasy
Human Experiments
1978 Intimate Desires
People
Take Off
1977 Red Light in the White House
1976 Expose Me, Lovely
Feminino Plural
Legacy of Satan
Little Girl... Big Tease
The Taking of Christina
Through the Looking Glass
1975 Abduction
Darktown Strutters
Land of No Return
Story of Joanna, The
1974 Deadly Weapons
Memories Within Miss Aggie
1973 The Devil in Miss Jones
1972 Hluboké hrdlo
Meatball
Selling It
1970 It's Not My Body
1969 Spy Who Came, The
1968 Love Toy

TV seriály

1999 Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1987 Once a Hero (TV seriál)

Dokumentární

1978 Let Me Die a Woman
1972 Personals

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky