Reklama

Reklama

Mistr kickboxu

  • Česko Parťáci (více)
Trailer

Teenager Barry Gabrewsky je nemotorný samotář, který trpí astmatickou chorobou. Kvůli svému neduhu se stává terčem posměchu svých spolužáků, zejména pak školního rváče Randyho. A tak si Barry, aby unikl svým problémům, představuje sám sebe jako partnera svého bojového hrdiny z dobrodružných seriálů - Chucka Norrise. Jako mistři bojového umění se spolu dostanou do dusných džunglí Vietnamu a na vyprahlé pouště jihozápadu, kde překazí lotrovské úklady a sranou se zachránci krásné ženy. Ve škole nemají pro Barryho fantazírování pochopení - kromě učitelky Noreen Chen. Ta jej seznámí se svým strýcem, který začne Barryho učit karate. Barry pomalu získává sebedůvěru. Nakonec přijímá i výzvu svého spolužáka Randyho, aby změřili své síly na vrcholném turnaji karate, kterého se osobně účastní i Chuck Norris... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Pit 

všechny recenze uživatele

Ono je ceľkovo hodnotenie takýchto filmov zložité, mám to hodnotiť dnešnými očami, alebo to mám hodnotiť očami ako si to pamätám, keď som to videl asi pred 10 rokmi. V tom je veľký rozdiel, ako teenager by som v tedy dával určite 4* dnes asi jednu, tak dám taký priemer 3* a je to. Pamätám si na jednu scénu, ako sme sa s kamošmi snažili tak ľahko šplhať ako Chuck, keď sa mladému Barrymu zjavoval v školskej telocvični. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

K hodnocení jednoho z nejoblíbenějších příběhů mého dětství jsem se ostudně dostal až dvě dekády po jeho premiéře….Mako odešel přirozenou smrtí, Jonathan Brandis si to hodil, Danica McKellar bere štěky v televizních produkcích, Beau Bridgese stále nevystoupil ze stínu svého mladšího bratra a Chuck Norris letí už jenom jako hlavní postava krátkých vtipů….k..a, i já jsem nějak zestárnul. Klišovitý příběh o školním otloukánkovy, který se za pomoci bojového umění naučeného asijským podivínem, postaví svým úhlavním nepřátelům (ne, opravdu se nebavím o Karate Kid)…….a jako bonus Chuck Norris as Chuck Norris. Můžete na začátku devadesátých let nabídnout dvanáctiletému výrostkovy něco úchvatnějšího?:D ps: Jelikož jsem nikdy nepobral všechny ty Delta Force, Nezvěstné v boji nebo Prezidentovy muže, dodnes pro mne zůstává tato příjemně nostalgická vzpomínka na mé dětství nejlepším počinem pana Norrise. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sabaironická, parodická reakcia na akčné, karate filmy, aké sa točili v osemdesiatých rokoch. Príbehy o mladých, talentovaných, pozitívnych, vytrénovaných mladíkoch, čo podsúpia náročný výcvik, aby sa vo finále mohli stať majstrami niektorého z bojových športov. Vyhrať turnaj, získať rešpekt, prípadne pomstiť smrť niekoho z blízkych. "Majster kickboxu" má tú výhodu, že sa neberie tak smrteľne vážne, ako tomu bolo pri tituloch, ktoré mu poslúžili ako predloha. Je to zároveň aj najlepší film režiséra Aarona Norrisa, brat Chucka Norrisa. Ten si v tomto snímku zahral sám seba. Veď kto by dokázal zahrať Chucka Norrisa? Jedine Chuck Norris! *** ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Kelly Stone: - "Chuck Norris? Chuck Norris? Ten už nezápasí a hlavní důvod, jeden z hlavních důvodů, proč už nikdy nebude zápasit, jsem já. Nezápasí, protože bych mu nakopal zadek!" & (Jerry cití pití, který dal Mr. Lee Barrymu.) Jerry Gabrewski: - "Co to tu tak hrozně smrdí?" Barry: - "Já nevím." Jerry Gabrewski: - "To musí někde čistit kanály." & Randy Cellini: - "On si začal." Horn: (na Berryho) - "Jestli je to pravda, tak máš míň rozumu, než datel na hliníkovým telefonním stožáru." ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Za detských čias som to mal oveľa radšej ako Karate Kida, keďže sa to nebralo tak vážne, ale keď som si to pred rokmi po dlhšej dobe pustil znova, tak ma to už nebavilo. Akurát Jonathan Brandis bol fakt sympaťák a je ho fakt škoda. Nikdy som sa ale úplne nechytal na tie parodické scény, keďže som Norrisovky, ktoré sa tu parodujú, nevidel. 4/10. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Autor hudby Alan Silvestri už predtým spolupracoval s Chuckom Norrisom na filme Delta Force (1986). (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris urobil tento film ako láskavosť pre svojho brata Aarona, ktorý ho režíroval. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 18. novembra 1991 do 20. januára 1992 v Houstone. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama