foto

Carlon Jeffery

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cloud 9 (TV film)
2011 The Strange Thing About the Johnsons
2008 After School

TV seriály

2011 Farma Rak (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
2009 Trust Me (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Princezna na hrušce (S04E14)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Pravda a následky (S02E10)
Čtyři měsíce předtím (S02E08)
Pomoc bližnímu svému (S02E04)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace