foto

Rainbow Francks

  • nar. 3.12.1979 (37 let)
    Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ve věku 24let již nahromadil působivý seznam úspěchů ve světě hraní a hudby. Syn slavného kanadského herce/hudebníka/umělce a aktivisty dona Franckse a bratr zpěvačky/herečky Cree Summer, debutoval ve čtyřech letech v dětském seriálu "Sesame Street".

Již v raném věku založil svou první hudební skupinu Dynasty a hrál ve westernové mini-sérii "Black Fox" spolu s Christopherem Reevem a Tony Toddem. Po celý svůj život se nadšeně zajímá o hudbu, hrál na flétnu, pozoun a psal.

Největší slávu mu přináší seriál Stargate Atlantis, kde hraje poručíka Aidena Forda, nadšeného mladého důstojníka, který se po Sheppardovi stane druhým nejdůležitějším velitelem.

Filip "Fredy176" Pecha

Herecká filmografie

Filmy

2015 Moji noví sourozenci
2013 Against the Wild (TV film)
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
2004 Hvězdná brána: Atlantida - Vynoření (TV film)
Preview to Atlantis (TV film)
2000 Love Come Down
Love Song (TV film)
1999 One Heart Broken Into Song
1997 Planet of Junior Brown, The
1995 Černý lišák 2: Cena za mír (TV film)
Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí (TV film)

TV seriály

2016 Eyewitness (TV seriál)
They Lied (S01E07)
The Yellow Couch (S01E06)
The Lilies (S01E05)
další epizody (7)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Smrt doktora Ogdena (S07E18)
2013 Played (TV seriál)
2012 State of Syn (TV seriál)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - herec, a.z.
Inkvizice (S05E13) - a.z.
Záchranná operace (S05E01)
2006 This Space for Rent (TV seriál)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Úl (S02E11)
Zbloudilci (S02E10)
Lovná zvěř (S02E03)
další epizody (8)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Dříve než usnu (S01E14)
Útočiště (S01E13)
další epizody (14)

Dokumentární

2004 From Stargate to Atlantis: Sci Fi Lowdown (TV film)

TV pořady

2002 Exposed (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace