foto

Anthony Carrigan

  • nar. Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Woman in Deep
2013 Nahoře-dole (TV film)
2009 Undying, The
2008 Long Island Confidential (TV film)

TV seriály

2018 Barry (TV seriál)
Chapter Eight: Know Your Truth (S01E08)
Chapter Seven: Loud, Fast, and Keep Going (S01E07)
Chapter Six: Listen With Your Ears, React With Your Face (S01E06)
další epizody (7)
Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: The Sinking Ship the Grand Applause (S04E15)
2017 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: Things That Go Boom (S04E10)
A Dark Knight: Hog Day Afternoon (S04E06)
A Dark Knight: The Demon's Head (S04E04)
další epizody (7)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad City: Beware the Green-Eyed Monster (S03E11)
Mad City: Anything for You (S03E05)
Černá listina (TV seriál)
Féma č.132 (S03E12)
2015 Gotham (TV seriál)
Mommy's Little Monster (S02E07)
Rise of the Villains: Strike Force (S02E04)
Damned If You Do... (S02E01)
další epizody (6)
The Flash (TV seriál)
Rogue Air (S01E22)
2014 Gotham (TV seriál)
Penguin's Umbrella (S01E07)
The Flash (TV seriál)
Things You Can't Outrun (S01E03)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Odkaz (S07E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace