foto

Anthony Carrigan

  • nar. Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Fatherhood
2020 Bill & Ted Face the Music
2019 The Toll Road
2016 Woman in Deep
2013 Nahoře-dole (TV film)
2009 Undying, The
2008 Long Island Confidential (TV film)

TV seriály

2019 Barry (TV seriál)
berkman > block (S02E08)
The Audition (S02E07)
The Truth Has a Ring to It (S02E06)
další epizody (7)
Gotham (TV seriál)
Soud s Jimem Gordonem (S05E09)
Trosky (S05E04)
2018 Barry (TV seriál)
Chapter Eight: Know Your Truth (S01E08)
Chapter Seven: Loud, Fast, and Keep Going (S01E07)
Chapter Six: Listen With Your Ears, React With Your Face (S01E06)
další epizody (7)
Hard Sun (TV seriál)
Sun Day (E06)
Gotham (TV seriál)
Potápějící se loď, velký potlesk (S04E15)
2017 Gotham (TV seriál)
Věci, které dělají bum (S04E10)
Prasečí odpoledne (S04E06)
Démonova hlava (S04E04)
další epizody (7)
2016 Gotham (TV seriál)
Pozor na zelenookého netvora (S03E11)
Pro tebe všechno (S03E05)
Černá listina (TV seriál)
Féma (č. 132) (S03E12)
2015 Gotham (TV seriál)
Maminčina zrůdička (S02E07)
Přepadovka (S02E04)
Neopovaž se (S02E01)
další epizody (6)
The Flash (TV seriál)
Rogue Air (S01E22)
2014 Gotham (TV seriál)
Tučnákův deštník (S01E07)
The Flash (TV seriál)
Things You Can't Outrun (S01E03)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Odkaz (S07E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky