Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě řádí Jack Gruber a Aaron Danzing, kteří utekli z vězeňského blázince. Situace je natolik vážná, že Gordon dostává od komisaře 24 hodin, aby oba darebáky dopadl. Brzy pochopí, že hlavním cílem Gruberových útoků je Maroni. Proto Maroniho přemluví, aby se nechal od policistů hlídat přímo v budově policejní stanice. Ani tam však není Maroni před Gruberem a jeho komplicem v bezpečí. Muži zaútočí přímo na budovu policejní stanice. Mooneyová se konečně odhodlá zničit Falconeho. (TV Fanda)

(více)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K 5* chýbalo veľmi málo...iba to aby tučniak udrel rybku po tvári. V čase točenia seriálu už vo veľkom vládla vo filmovom svete politika SJW a ako by to vyzeralo ak by biely muž udrel mladú sebavedomú afroamerickú alfasamicu. Podobne ako pred dvomi epizódami mladá sebavedomá afroamerická alfasamica pri pokuse chytiť Cat nemala problém zložiť podstatne silnejších bielych mužov. Inak je dej seriálu vynikajúci ale tieto korektné drobnosti pokazili dojem z inak skvelých posledných epizód. ()

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vypadá to, že malý ptáček dělá trochu neplechu." I když se přesouváme do města, pořád jsou tu ještě nějaké arkhamské věci (viz. panenky). Každopádně byl stejně nejlepší boj o podsvětí s Fish a Falconem. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S dvanáctou epizodou jsem byl velmi spokojen, hlavní dějová linie mě baví dlouhodobě, ale tentokrát mě zaujal i případ Jacka Grubera/ Buchinskiho. Jako fanouška gangsterek mě každopádně nejvíce potěšil boj o moc v gothamském podsvětí, tohle mělo styl. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama