foto

Konstanze Breitebner

  • nar. 31.12.1959 (59 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Dennstein & Schwarz - Sterben macht Erben (TV film)
Grenzland (TV film)
2017 Treibjagd im Dorf (TV film)
2016 Ein Geheimnis im Dorf - Schwester und Bruder (TV film)
2014 Die Fremde und das Dorf (TV film)
2011 Loď snů - Kambodža (TV film)
2010 Dávné vzpomínky (TV film)
2009 Plavba snů: Florida (TV film)
2004 Paradies in den Bergen (TV film)

TV seriály

1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
1999 Die Barbara Karlich Show (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1967 Ohne Maulkorb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky