foto

Konstanze Breitebner

  • nar. 31.12.1959 (60 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Koruna pro Isabellu (TV film)
Mozart - Ich hätte München Ehre gemacht (TV film)
Temná minulost (TV film)
2004 Hrdost a vášeň (TV film)
Léto mezi strašidly
2001 Der Held an meiner Seite (TV film)
2000 Loď snů: Bali (TV film)
1999 Liebe und weitere Katastrophen (TV film)
Tatort - Nie wieder Oper (TV film)
1998 Místo činu: Frankfurt - Nebezpečná svědkyně (TV film)
Stan Becker - Na vlastní pěst (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
Der Weihnachtsmörder (TV film)
Polizeiruf 110 - Feuer! (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares - Eheprüfung (TV film)
Spatz in der Hand (TV film)
Workaholic
1995 Das Wunschkind
Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Doktor Mesmer
Etwas am Herzen
1988 Day and Night

TV seriály

2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Tommi Hotarek (S04E10)
2003 Krista (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Arthurs Rückkehr (S04E13)
Schotter (S04E12)
In Vino Veritas (S04E11)
další epizody (13)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Eine schwere Entscheidung (S03E13)
Ein neues Leben (S03E12)
Um das Leben (S03E11)
další epizody (13)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wilde Triebe (S01E05)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Neue Perspektiven (S02E13)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
Der Preis der Wahrheit (S02E11)
další epizody (8)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Freiheit (S01E26)
Beugehaft (S01E25)
Komisař Rex (TV seriál)
Honba za věčným životem (S06E11)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Treibjagd im Dorf (TV film)
2016 Ein Geheimnis im Dorf - Schwester und Bruder (TV film)
2014 Die Fremde und das Dorf (TV film)
2011 Loď snů - Kambodža (TV film)
2010 Dávné vzpomínky (TV film)
2009 Plavba snů: Florida (TV film)
2004 Paradies in den Bergen (TV film)

TV seriály

2020 Dennstein & Schwarz (TV seriál)
Rufmord (E03)
2019 Dennstein & Schwarz (TV seriál)
Pro bono, was sonst? (E02)
2018 Dennstein & Schwarz (TV seriál)
Sterben macht Erben (E01)
Země zločinu (TV seriál)
Grenzland (E12)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
1999 Die Barbara Karlich Show (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1967 Ohne Maulkorb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky