foto

Gernot Duda

  • nar. 13.5.1928
    Rutenau, Německá říše
  • zem. 18.12.2004 (76 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Brennendes Schweigen (TV film)
1999 Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1992 Der Bergdoktor - Auferstehung (TV film)
1990 Der kleine Prinz (TV film)
1989 Free Frenchman, The
1988 Mit Leib und Seele
1985 Big Mäc
Der Formel Eins Film
Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
Neues aus Schildershausen - Schrombskis Tagebücher (TV film)
1984 Titanic (TV film)
1983 Gib Gas - Ich will Spaß!
Láska v Německu
1981 Der Wasserball von Schildershausen (TV film)
1979 Cola, láska, čokoláda
Die Stühle des Herrn Szmil (TV film)
Válečný kříž
1977 Mulligans Rückkehr (TV film)
1976 Taxi 4012
1975 Heiratsvermittlerin, Die (TV film)
Jedermanns Weihnachtsbaum (TV film)
1974 Kurpfuscherin, Die (TV film)
1973 Blitzlicht (TV film)
1972 Land (TV film)
1971 Freitags dienstbereit - Passage-Apotheke (TV film)
Koralle Meier - Geschichte einer Privaten (TV film)
Miks Bumbullis (TV film)
1970 Die Schatzgräbergeschichte (TV film)
Ein Bräutigam für Marcella (TV film)
1969 Bericht einer Offensive (TV film)
Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)
Fememord (TV film)
Rotmord (TV film)
Tausendundeine Nacht
Transplantation (TV film)
1968 Carl Schurz (TV film)
Die Mühle von Sanssouci (TV film)
Knüpfe das Netz nach dem Fisch (TV film)
1967 Ein Mädchenleben für Wind (TV film)
Mistr Dynamit: Zítra vás políbí smrt
1966 Das Leben ist schön (TV film)
Old Shaky (TV film)
Pontius Pilatus (TV film)
Was jede Frau weiß (TV film)
1965 Antigone
Apostelspiel, Das (TV film)
Fall erledigt - 'End of Conflict' (TV film)
Graf Bobby, der Schrecken des wilden Westens
Nemo taucht auf (TV film)
Zeitsperre (TV film)
1964 Anklage gegen Unbekannt (TV film)
Columbus - Bericht und Bildnis (TV film)
Gerechten, Die (TV film)
Kennwort... Reiher
1963 Arzt am Scheideweg, Der (TV film)
Den Tod in der Hand (TV film)
Detective Story (TV film)
Freundschaftsspiel (TV film)
Tote zahlen keine Steuern (TV film)
1962 Bashful Elephant, The
Die Flucht (TV film)
Die Soldaten (TV film)
Florence und der Zahnarzt (TV film)
Max, der Taschendieb
1961 Hosianna
Kurve, Die (TV film)
Raz, dva, tři
Schlagerparade 1961
Town Without Pity
1960 Das schwarze Schaf
Der Schleier fiel
Die Brücke des Schicksals
1959 Arzt ohne Gewissen
1955 Es geschah am 20. Juli

TV seriály

2001 Jenny & Co. (TV seriál)
1999 Simsala Grimm (TV seriál)
Wilder Kaiser (TV seriál)
1998 Zwei Brüder (TV seriál)
Kaltes Herz (E09)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Angelo und Luzy (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Silas (TV seriál)
Smuggler (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1978 MS Franziska (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
Cinéma 16 (TV seriál)
Eurogang (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Das feuerrote Spielmobil (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Der rasende Lokalreporter (TV seriál)
Die Lederstrumpferzählungen (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1966 Geheimagent Tegtmeier (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Die sanfte Tour (TV seriál)
Fernfahrer (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Die Höhlenkinder (TV seriál)

Divadelní záznam

1970 Eröffnung des indischen Zeitalters (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1960 Spaß mit Ernst (Stankovski) (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky