foto

Ricardo Chacon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bílá orchidej
2016 Rescue Dogs
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
2011 A Bag of Hammers
2009 Nějak se to komplikuje
2004 Gang Warz
Until the Night
1997 Metamorphosis: Beyond the Screen Door

TV seriály

2018 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Cucaracha/K'uruch (S01E07)
Gato/Mis (S01E06)
2017 American Crime (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
100 (S03E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tohle děláme (S09E08)
2016 Nová holka (TV seriál)
James Wonder (S06E08)
2015 Bosch (TV seriál)
Modrá víra (S01E03)
Ztracené světlo (S01E02)
Poslední loď (TV seriál)
Vzpoura (S02E02)
The Fosters (TV seriál)
Going South (S03E05)
Not That Kind of Girl (S02E20)
Profesionální lháři (TV seriál)
Příští nabídku příměří ti narvu do zadku (S04E07)
2014 The Bridge (TV seriál)
Eidolon (S02E10)
Ghost of a Flea (S02E02)
Yankee (S02E01)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Časová pásma (S07E01)
2013 Twisted (TV seriál)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Černá hodinka (S05E23)
2009 Dexter (TV seriál)
Oslepení (S04E03)
Tráva (TV seriál)
Su-Su-Sucio (S05E03)
2008 Oaks, The (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Profesionálky (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
The Five People You Meet in Hell (E02)
Threshold (TV seriál)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky