foto

Gérard Dessalles

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vous êtes jeunes vous êtes beaux
Zjevení
2017 Krank
2016 Le Dernier Zombie
2015 Flavia
La Mort d'Auguste (TV film)
2013 Casting
2010 Le Village des ombres
2008 Le voyage
2007 Ballets écarlates, Les
Vérités assassines (TV film)
2006 Hé M'sieur! - Des yeux pour entendre (TV film)
Le Temps de la désobéissance (TV film)
2004 Une vie en l'air
2003 Bête du Gévaudan, La (TV film)
2002 Une petite fée
2000 Mômes, Les (TV film)
1992 588 rue paradis
1991 Mayrig
1988 Pošlete housle
Queue de la comète, La
1981 Gueule du loup, La
1980 Engrenage
Sladká cesta
1978 Le dossier 51
1975 Nelítostný souboj
1973 Dingue, Le
Le ressac (TV film)
Pour Vermeer (TV film)
1972 Far From Dallas
1971 L'échafaudage (TV film)
1968 Nepřemožitelná Leontýna
1966 Ils sont nus
Indiana (TV film)
L'attentat
Une carabine pour deux (TV film)

TV seriály

2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
2013 Direction générale de la VDM (TV seriál)
2008 Seconde chance (TV seriál)
2006 Sable noir (TV seriál)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Voyeur (S12E02)
2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
Nouvelle tribu, La (TV seriál)
1991 Les jumeaux du bout du monde (TV seriál)
Myster Mocky présente (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1968 Diables au village, Les (TV seriál)
1967 Princesse du rail, La (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

2005 Fidel Castro: L'enfance d'un chef (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace