foto

Maria Di Angelis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nikdy není pozdě
Stážista
2014 Rob the Mob
Vítejte v New Yorku
Výchozí bod
2013 Vlk z Wall Street
2011 Win Win
2010 Dál než se zdálo
2008 Mejdan v Las Vegas
2006 Poslední přání
2005 Marie

TV seriály

2016 Codes of Conduct (TV seriál)
Vinyl (TV seriál)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
We Have Manners. We're Polite. (S02E13)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Inside Jobs (S03E13)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)

TV pořady

1999 Ripleyho věřte nevěřte (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace