foto

Hugh Quarshie

  • nar. 22.12.1954 (63 let)
    Accra, Zlaté pobřeží (dnes Ghana)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
2016 Retribution
2011 Tajemný
2009 Small Island (TV film)
2003 Conspiracy of Silence
2001 Hornblower II - Odplata (TV film)
2000 It Was an Accident
Iásón a argonauti (TV film)
Tisíc a jedna noc (TV film)
1999 Cestou lvů
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
Wing Commander
1995 Šalamoun a princezna ze Sáby (TV film)
1994 MacGyver: Ztracený poklad Atlantidy (TV film)
1990 Plod noci
1989 Svatyně
1988 Loving Hazel (TV film)
1986 Highlander
1985 Africká legenda
Titus Andronicus (TV film)
1981 Sen noci svatojánské (TV film)
1980 Žoldáci
1979 Taxíkáři (TV film)

TV seriály

2017 Still Star-Crossed (TV seriál)
All The World’s A Stage (E03)
The Course of True Love Never Did Run Smooth (E02)
In Fair Verona, Where We Lay Our Scene (E01)
2012 White Heat (TV seriál)
2007 Pán času (TV seriál)
Evoluce Daleků (S03E05)
Dalekové na Manhattanu (S03E04)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Respectable Trade, A (TV seriál)
1997 Melissa (TV seriál)
1993 Červený trpaslík (TV seriál)
Polymorf II - Emocuc (S06E04)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1989 Behaving Badly (TV seriál)
1988 Gentleman's Club, A (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1981 Wolcott (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)

Dokumentární

2010 Divoké srdce Afriky (TV seriál)
2009 Městské klimatické bomby (TV seriál)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
1993 Will to Win (TV seriál)

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace